Meksiko Maahanmuutto Vaatimukset

Meksiko Maahanmuutto Vaatimukset Alexander Steffler: Flickr.com

Meksikon hallitus, kautta Instituto Nacional de Migración (INM), myöntää yhdeksän erilaista maahanmuuton asiakirjojen ulkomaan kansalaisille - jotka kaikki alkavat nimikirjaimet FM, sillä "forma migratoria."Vaikka jotkut näistä asiakirjoista sovelletaan tiettyihin ohjelmiin tai ryhmiä, kuten maatalouden työntekijöiden kautta saapuvien Chiapasin, toiset ovat käytettävissä laajemmin määritellyt ryhmät, kuten turisteja, ulkomaalaisia, jotka työskentelevät Meksikossa tai pysyviä asukkaita.

Turistit

  • FMT on maahanmuutto asiakirja myönnetään turisteille rajanylityspaikoilla jotta ne enintään 180 päivää maassa.On pieni maksu FMT noin US $ 25, mutta maksu sisältyy lentolippu, jos saapuvat lentoteitse.Turistit tapahtuminen maa ylitys täytyy mennä pankkiin jossain vaiheessa oleskelunsa aikana maksamaan maksun.

    Meksikon hallitus vaatii 135 kansallisuuksista saada viisumia klo Meksikon konsulaattiin ennen saamista FMT (luettelo näistä maista on sa

    atavilla inm.gob.mx/index.php?page/Paises_visa. Kansalaiset Yhdysvallat, Kanada, Espanja, Iso-Britannia ja Australia, muun muassa, eivät tarvitse viisumia.

nonpermanent Residence

  • FM3 on maahanmuutto asiakirja ihmisille, jotka työskentelevät tai asuvat Meksikossa, mutta ei pysyvästi. Tämä sisältää ulkomaalaisia, jotka ovat:

    Sijainti Meksiko pois tulot / säästöt toisesta maasta (esimerkiksi eläkeläiset).
    Työskentely Meksikossa osaavana ammattilaisena.
    Sijainti Meksiko sijoittajana Meksikon talouden.
    AsuminenMeksiko Meksikon perheenjäsenen.
    Työskentely Meksikon urheilija tai taiteilija.

    Koska FM3 haltija ei katsota vakinaisesti Meksikon, viisumi on luokiteltu "Documento migratorio del ei inmigrante" tai nonimmigrant maahanmuutto asiakirja.Se on uudistettava vuosittain.

Hakuprosessi

  • Voit hakea FM3, hakijoiden on esitettävä seuraavat asiakirjat INM:

    täytetty lomake tunnetaan Solicitud de tramite Migratorio, tai hakemus Maahanmuutto mukaisesti.
    Kopiot jokaisen sivun (jopa tyhjä niistä) hakijan passi.
    Tosite hakemusmaksusta (noin US $ 150 ensimmäistä kertaa sovellus, noin US $ 40 uusiminen).
    Kopio FMT- turistikortti, jos hakija on jo Meksikossa.
    todiste residenssi, joka tunnetaan nimellä "comprobante de Domicilio" jos hakija on jo Meksikossa.Tämä vaatimus on yleensä tyytyväinen sähkölaskun hakijan osoite Meksikossa, vaikka kantajan nimi ei ole laskussa.
    Viisi 4x4 cm valokuvia kantajan kasvot, kolme otettu suoraan ja kaksi oikean profiilin.

    Hakijat myös pyydetään esittämään täydentäviä asiakirjoja riippuen motiivi niiden soveltamista.Esimerkiksi joku hakevat FM3 työskennellä ammattilaisena Meksikossa tarvitsee kirjeen niiden mahdollinen työnantaja vahvistaa, että ne ovat työtarjouksen.Lisäksi hakijan on esitettävä kopio korkeakoulututkinto sekä käännös ja Apostille (kansainvälisesti tunnustettu notarization tehnyt kotimaassaan) tutkinnon.Eläkeläiset on tuottaa taloudellista todistetaan kuukausitulot US $ 1,500, sekä lisäksi US $ 750 kunkin heidän saattajansa.

    Saat josta täydentävät asiakirjat vaaditaan kussakin yksittäisessä FM3 sovellus, asianosaisten tulisi tarkistaa lähimmän Meksikon konsulaattiin.

pysyvä oleskelulupa

  • Viiden vuoden jolla FM3 viisumi, ulkomaalainen Meksikossa voidaan pitää täysimittainen maahanmuuttaja hakemalla ja saada FM2 viisumi.FM2 hakuprosessi on oleellisesti sama kuin FM3, ja kuten FM2, FM3 on uusittava.Etuna FM2 on, että se ei sido haltija tiettyyn työnantajan tai ammatin, ja viiden vuoden kuluttua, haltija voi hakea kansalaisuutta.Pohjimmiltaan, FM2 on Meksikon vastaa Yhdysvaltain "vihreän kortin" ja myöntää haltija useimmat samat kansalais- ja työhön liittyvät oikeudet kuin Meksikon kansalainen (poikkeuksia ovat tällaisia ​​oikeuksia kuten äänestäminen ja julkisessa virassa).

Ulkomaalaiset Meksikon Vanhemmat

  • Meksikon perustuslain myöntää Meksikon kansalaisuuden ihmiset Ulkomailla syntyneiden vähintään yksi Meksikon vanhemman, ja niin nämä ihmiset eivät tarvitse maahanmuuttoa paperityötä.Työskennellä, opiskella tai asua pysyvästi Meksikossa, he vain tarvitsevat saada Meksikon syntymätodistus peräisin Registro Civil, tai siviilirekisteri-.Tämä edellyttää kopio ulkomaisen syntymätodistuksen käännetty espanjaksi virallisesti varmennettu kääntäjä, sekä Apostille tästä asiakirjasta, sekä todiste vanhempien Meksikon kansalaisuuden.

Huomioita

  • Espanjan-kaiuttimet, hakuprosessiin FM3 tai FM2 viisumin Meksikossa voi olla hieman hankalaa, mutta ei ylivoimaisesti niin.Näin ollen hakijat voivat säästää asianajokulut tekemällä sitä itse.Prosessi alusta loppuun kestää noin kuukauden, esto mitään suuria snafus.Hyvä maahanmuutto asianajaja voi usein saada sen tehdä vieläkin nopeammin ja säästää hakija vaivaa täyttämällä paperityötä ja toistamasta retkiä paikalliseen INM toimistoon.Hakijoille, jotka voivat saada kaikki tarvittavat paperit silti kotimaassa kehotetaan hakemaan viisumia paikallisen Meksikon konsulaattiin, koska konsulaatit ovat maine helpompi käsitellä kuin INM.

Resurssit

  • Directory Meksikon konsulaatteja
  • Keskity Meksiko tarjoaa seminaareja aiheesta
  • Meksikon Instituto Nacional de Migración verkkosivuillaenglanti
660
0
1
Yleinen Matkavinkit