Miten Jaakalenteri Microsoft Outlookin

jakaminen kalenterin Microsoft Outlook on loistava työkalu, jonka avulla voit jakaa aikataulun ja tiedot muiden kanssa verkossa.Niille, jotka käyttävät Microsoft Outlook tai yhteensopiva ohjelma, se on helppo katsella esityslistat ja aikataulut työtoverit, perheenjäsenet tai ystävät.Voit myös antaa eri käyttöoikeuksia kun jaat kalenterin.Näin ihmiset tehdä muutoksia tai tapaamisia tai kokouksia kalenteriisi, sekä katsella tietoja.

mitä tarvitset

  • Tietokone
  • Microsoft Outlook ohjelmaansa
  • Kokoukset tai tiedot

Ohjeet

  1. Avaa Microsoft Outlook ohjelma.Vasemmalla puolella näytön alareunassa, klikkaa "Kalenteri" -painiketta.Voit myös saada tämän vaihtoehdon menemällä yläreunasta ja klikkaamalla "Go" -välilehti.Selaa alaspäin ja valitse "kalenteri" vaihtoehto sieltä.

  2. Siirry vasemmalla laidassa ja klikkaa "Share kalenteri" linkkiä "Kalenteri" laatikko."Jaa kalenteri" laatikko aukeaa.Sinun täytyy valita henkilön nimi, jonka haluat jakaa sinulle kalenteri.Voit

    tehdä tämän, siirry ruudun "Name", kirjoita henkilön nimi ja sitten "OK."Jos henkilö on verkossa, hänen tiedot pitäisi näkyä luettelossa.Jos hän ei ole verkossa, voit kirjoittaa sähköpostiosoitteen ja muut yhteystiedot tässä vaiheessa.Niin kauan kuin sinulla on henkilön sähköpostiosoitteen puhelinluettelosta, voit jakaa kalenterisi.

  3. Valitse käyttöoikeudet haluat henkilö näyttää kalenteri on.Voit jakaa sinua kalenterin niin, että henkilö katselu on "näkymä vain" vaihtoehto.Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi nähdä, mitä tapahtuu kanssa kalenterisi, mutta ei voi muuttaa sitä.Tai, voit valita hänen olla toimittaja, jonka ansiosta hän voi katsella, muuttaa ja palaverien puolestasi.Tämä on hyvä ominaisuus perheille ja / tai työtoverit.

  4. Valitse "Käytä" vaihtoehto, kun olet päättänyt, mitä oikeuksia antaa henkilö jaat kalenterin kanssa.Kun osut "Käytä", lupaa annetaan ja nimi kalenterin näkyy vasemmalla puolella hänen näytön.Hän voi klikata linkkiä tarkastella kalenteriasi side-by-side omalla.Tämä ominaisuus on hyödyllinen suunniteltaessa kokouksiin tai tilaisuuksiin.

  5. Valitse "OK" -painiketta loppuun jaetun kalenterin prosessi.Voit vaihtaa käyttöoikeuksia tai poistaa joku teidän jaetun kalenterin, mene takaisin "Jaa Kalenteri" vaihtoehto ja poistaa henkilöiden nimet, joiden kanssa et enää halua jakaa kalenteri.Muuta vaihtoehtoa vastaamaan uusia käyttöoikeuksia.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos unohdat lyödä "Käytä" -painiketta jälkeen annat luvan, muutokset eivät tallennu.
517
0
0
Microsoft Outlook