Hankimine Mehhiko tööviisa

saamine tööviisa tööd Mehhikos, kui ma paljudes riikides, saab olema pikk ja vaevaline protsess.Kui soovite või on vaja taotleda Mehhiko tööviisa, siis tuleb järgida mitmeid samme, kuid siis tuleb ka meeles pidada, et mitte igaüks, kes töötab Mehhiko vaja tööviisa.Need saadetakse riigist ajutiselt mõne nädala või kuu jooksul peaks olema võimalik saada, mida koos külastajaid viisa.Töö viisa andmist neile, kes peavad elama ja töötama Mehhikos pikema aja jooksul.

, mida te vajate

  • Passport
  • Tööandja andmed ja dokumendid, sealhulgas tõendi, et ta on registreeritudMehhikos ja maksavad makse
  • kõrgharidust tõendav dokument
  • Jätka
  • tõend töötamise
  • sünnitunnistus
  • abielutunnistus

juhised

  1. taotlus ja taotluse vorm FM-3 loa, mitte-Mehhiko olema tööl Mehhiko ettevõtte asukohta, tuleb esitada tööandjale.Taotlus tuleb esitada National Immigration Instituut.Kõik vajalikud vormid seoses tööandja tuleb esitada koos taotlusega.Need tõestama, et fi

    rma on registreeritud Mehhikos ja et kõik maksud on praegu.Ettevõtte kontor, kas Mehhikos või väljaspool riiki, tuleb saata kiri, kirjutatud hispaania et riigid täidetava ametikoha, ametijuhendis ja asukoha kohta.Töötaja peab tõendama, tööhõive, pangakonto väljavõtted, mis tõendavad palgal kanded, dokumendid kõrghariduse nagu ärakirju, CV, sünnitunnistuse ja abielutunnistuse.

  2. Pärast esialgset heakskiitu pärineb National Immigration Instituut, peab töötaja minema Mehhiko konsulaadi kõigi teiste paberitööd pereliikmed, kes on elavate teiega riigis.Töötaja peab tooma konsulaadile passid kõigile pereliikmetele, kes elavad Mehhiko, passipilti, kirja saanud märkides, et tööviisa taotlus heaks kiidetakse, taotluse sissesõiduks viisat Mehhikosse kui mitte juba saadud ja kõik asjakohased tasud.

  3. Kui liigutada, teatab National Immigration Institute, et kõik pereliikmed elavad Mehhiko ja neid loetleda kõigile riiklikus registris välismaalased.Sul on 30 päeva pärast kolimist saada seda teha.

Tips & amp;Hoiatused

  • esialgne taotlus võib võtta kuni 90 päeva kinnitamiseks.Kui heaks ja esitas konsulaat, loa võib võtta kuni nädal tuleb töödelda.FM-3 töölubade võib pikendada iga-aastaselt kuni 5 aastat.Kui teil on vaja viibida riigis kauem, siis on vaja taotleda FM-2 tööviisa, mis on püsiv.

Resources

  • Tööluba Mehhiko
  • Business Immigration kokkuvõte
348
0
0
Travel Paberid