Kuidas töödelda Holland Visa

Külasta Holland Schengeni viisaga . photos.com

Schengeni viisa väljastatud määratud saatkonna või konsulaadi võimaldab reisida vabalt riiki Schengeni ala, sh Hollandis.Schengeni viisaga, siis võib jääda kuni 90 päeva mõne 27 Euroopa riiki jooksul 6 kuu jooksul pakub sulle vastavad abikõlblikkuse nõuetele.Sobivad viisat viibimise saab kohaldades on Hollandi saatkond või konsulaat oma pädevust.

juhised

  1. Leidke Holland saatkonda või konsulaati lähim määrata ametisse, kus pead töödelda viisataotluse (vaata linki Resources).Sinu lõpule viisataotluse ja reisidokumentide tuleb esitada siin isiklikult.

  2. Täielik viisa taotluse vormi.Seda saab alla laadida ja printida, kuid peab olema allkirjastatud ees viisa ohvitser (vt linki Resources).

  3. esitada järgmised vormid identifitseerimine: kehtiv pass tühi leht Madalmaade viisa, ja üks 2-by-2-tolline passipildi mitte rohkem kui 3 kuud vana.See võib olla värviline või must-valge ja peab olema eesmise portree nägu ilma prille või peakatete, võetakse heledal taus

    tal.Sa pead ka välismaalase registreerimise kaart ("rohelise kaardi"), eelnev tingimisi dokument või kehtiv I-94 väljumist rekord.Õpilased on kohustatud esitama esialgse valideeritud I-20, DS 2019 või IAP-66.

  4. Esitada kinnitas marsruut või lennubroneeringut oma avalduses.Sa hiljem vaja näidata lennupileti kord oma viisa on heaks kiidetud.

  5. esita tõendeid piisavate rahaliste vahendite näol kolm hiljutist pangakonto väljavõtted või allkirjastatud reisitšekid.Sul on ka palunud kolm hiljutist maksab vald või originaal kirjas tööhõive.Maksudeklaratsiooni vormi ja tegevusload Aktsepteeritakse ka kui olete füüsilisest isikust ettevõtja.

  6. tõendada, millega kehtestatakse teie reisi eesmärk.Esita hotellibroneering koos kinnituse number, kui selleks on turism.Koopia teie sugulaste või sõprade Hollandi passi või Hollandi elamisloa on vajalik, kui te olete viibib koos sõprade ja perega.Ettevõtete jaoks esitada kirja oma tööandja märkides oma positsiooni ettevõttes ja eesmärk oma äri reisil Hollandis.

  7. Saada oma täielikku viisataotluse, nõutavad dokumendid ja makseviis kohaliku Holland saatkond või konsulaat.Visa tasud erinevad sõltuvalt tüübist, kestusest külastuse ja vahetuskursi euro ja oma riigi valuuta (vt linki Resources).Maksed ei tagastata ja tasutakse sularahas või rahakaardid ainult.Korja oma kinnitatud viisa 2 nädala jooksul või valida seda saada posti teel lisatasu postikulu.

Resources

  • Hollandi saatkonnad ja konsulaadid välisriikides
  • Viisataotlusankeeti
  • Arvuta Holland viisamakse
740
0
1
Tourist Visa