Kuidas Punarebane suhelda?

Kuidas Punarebane suhelda? Mark Edwards, Jr.

üle Punarebane

  • Punarebane on leidnud Põhja-Ameerikas, Kesk-Aasias, Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Austraalias.Võite eristada rebane poolt punakaks värvitud karusnahk selili, valge tema kaela ja Tundlik, must ja jalad ja valge otsaga kohev punane saba.Punane rebane võib olla ka must või hõbe värvimine.Punane rebane on leitud erinevaid elupaiku, sealhulgas metsade, preeriate, kõrbed, tundra ja põllumaad.Punarebane on segatoidulised ja söövad erinevaid marju, puuvilju ja taimestik.Nad söövad ka väikesed imetajad ja linnud.

käitumist Punarebane

  • Punarebane on kõige aktiivsemad videvikus ja öösel.Nad elavad peamiselt üksildane elu - Punarebaste reisida ja hunt üksi.Punane rebane jahib oma saagiks vaikselt jälitab väike loom, ja siis pouncing ta.Väikesed loomad ei ole palju võimalusi vastu rebane - punane rebane saab sõita väga kiiresti.Kui saagi rohkem, kui ta saab süüa, siis matta toitu hiljem.Punane rebane on ka hea nägemine, kuulmine ja kompimismeel, et aidata jahtima.Tal

    vel Punarebaste on paarikaupa paaritada.Pärast paaritumist, emane teeb den valmistuda sündi pojad.Kevadel emane toob ilmale 1 kuni 10 kutsikat.Pojad jäävad den umbes viis nädalat ja võõrutatakse lõpuks suve.Mees ja naine on üldjuhul kokku jääda läbi suve kuni nende kutsikad on valmis ettevõtmise läbi oma.

Kuidas Punarebane Suhtle

  • Punarebane kasutada erinevaid meetodeid omavahel suhelda.Paaritumise ajal, naiste teeb vinguvat müra ja meestel haugub tagasi.Nad kasutavad ka erinevaid helisid suhelda aastaringselt - tegelikult üle 28 häälitsused on eristada.Rebased ka kasutada erinevaid näoilmeid ja nende kohev saba suhelda.Scent märgistus on kasutatud luua territooriumi ja tähistada valdkondades, mis on otsinud toitu.Rebased kasutada ka uriini, et anda märku oma kohalolekust teist rebast.

771
0
1
Teiste Kultuuride