Kuidas saada topeltkodakondsus lapse

Lastel on automaatne õigus saada kodakondsus läbi maa ega vere õigus.Kõik lapsed on sündinud USA pinnal on automaatne kodanikele.Laste saada USA kodakondsuse vere õigus on sündinud vähemalt üks USA kodanik võõras mullas.Need lapsed on automaatselt kodakondsuse nende sünnist rahvas samuti õigus USA kodakondsuse.USA lubab kodanikel hoida kahekordne kodakondsus, kuid mitte iga rahvas teeb.Teadus topeltkodakondsus seadused oma teise riiki enne algust taotlemise protsess.Kodakondsus- saab sünnijärgselt läbi USA konsulaat või hiljem läbi USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services.

konsulaarsuhete deklaratsioon

  1. alla nii DS-2029 taotlemine konsulaarsuhete aruanne välismaale sünnitama ja DS-5507 seletust Põlvnemisandmete kas veebilehel oma lähima USA konsulaat välismaal või veebilehelt USARiik.Trüki vormi ja täielik täielikult.

  2. Koguge nõutavad dokumendid.Sa pead esitama konsulaarametnik lapsega välis- sünnitunnistus, oma tõend USA kodakondsuse kujul pass, kodaniku tunnistus või sünnitunnistus ja oma

    abielutunnistus.Kui vanemad ei ole abielus ja USA kodanik on isa, kohtu heakskiit tuleb esitada tagada isaduse.Samuti võite olla kohustatud tõendama haigla arvestust sündi ja sünnitusjärgse ja tõestus USA kodanik vanema elukoht on Ameerika Ühendriigid.

  3. ajakava ametisse võrgus USA konsulaat lähemal oma asukoht.Kõik kohtumised tuleb online.Mida varem sünd on teatatud parem.Konsulaadid Soovitan teha ametisse esimese kahe kuu jooksul, et vältida asjatut komplikatsioone taotluse.Kui taotlus rahuldatakse, laps saab USA sünnitunnistuse ja toimub automaatne kahetsooniline kodanik, kes saavad taotleda USA pass.

USCIS taotlus

  1. Lae vorm N-600K veebilehelt USCIS.Trüki ja täita vorm täielikult.N-600K taotluse saab esitada ainult poolt või nimel alaealise alla 18

  2. Koguge täiendavaid nõutud dokumendid.Saada koos N-600K taotluse kaks identset värvi passipilti, sertifitseeritud sünnitunnistus lapse kinnitatud sünnitunnistuse USA kodanik vanem, tõestatud koopia abielutunnistus, kodakondsust tõendava dokumendi, nagu näiteks USA pass, tõend seaduslikuks, kuilaps sündis väljaspool abielu, tõend juriidilise vahi all vastu lapsi, tõend USA kodanik füüsilist kohalolekut USA ja kinnitatud koopia vastuvõtmise dekreedi vajaduse korral.Kõik dokumendid peavad tõlgitud inglise poolt sertifitseeritud tõlkija.

  3. Saada taotlusvormi, nõutavad dokumendid ja taotluse esitamise lõivu $ 460 alates 2010. kujul tšeki või rahakaardiga tuleb maksta USA Sisejulgeolekuministeeriumi ükskõik USCIS valdkonnas kontoris.Kui taotlus rahuldatakse, laps saab vannutatud USA kodanik ja saavad tunnistuse kodakondsuse, säilitades samal ajal oma esimese kodakondsust, kui see on riigiga, mis võimaldab topeltkodakondsust.

Resources

  • USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services: N-600K
  • USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services: DS-5507
683
0
0
Immigratsiooniseaduse