Kuidas saada tööviisa USA

Kuidas teie töö viisa võib olla suhteliselt lihtne , kui te võtate seda samm-sammult . america pildi Byron Moore Fotolia.com

Viisa saamiseks ei ole kunagi kerge ülesanne, isegi kui teil on õigus.Samas saab täita protsess sujuvalt ja tülisid natuke kannatlikkust ja tähelepanu detailidele.USA töötleb üks kõige suuremate viisataotluste maailmas;Seega, iga väikese probleemi oma taotluse võib määrata protsessi tagasi.Kui teil on töö ja rahastavad usaldusväärne tööandja, siis kõik mida sa pead tegema, on täita nõutud vormid ja koguda vajalikud dokumendid esitada aadressil taotluse intervjuus.

, mida te vajate

  • Kinnitatud I-129 kujul
  • vorm DS-156 või DS-160
  • Kehtiv pass
  • Pass suurus foto
  • $ 131,00
  • tõend seotuse kodumaale
  • vorm DS-157 (vajaduse korral)

juhised

  1. Oodake, kuni olete saanud heaks I-129 kujul ta posti teel.Ärge sattuge paanikasse, kui sa ei ole esitanud ühe oma tööandja tegi sulle.Kõik ajutine töö viisa taotlemise protsessi on alustatud tööandja või sponsor agent.Kui olete oma töö tagatud, siis ei saa midagi teha viisa protsess,

    kuni olete saanud I-129 heakskiitu USA kodakondsuse ja immigratsiooni Teenused (USCIS).

  2. Graafik viisa intervjuu ametisse USA peakonsulaat või saatkonna, mis on pädev piirkonnas või riigis, kus te elate.Sa ei saa taotleda tööviisa kui oled sees Ameerika Ühendriigid.Ametisse tuleb internetis aadressil veebilehel saatkonda või konsulaati, et te taotlete läbi.Kui te pole kindel, mis saatkonda või konsulaati on teile sobiv, külastada usembassy.gov jaoks täielik loetelu kohtades üle maailma.Iga saatkond nimekirja, mis väidab, piirkondades või isegi linnades on nende jurisdiktsiooni all.Pea meeles, et kõik saatkonnad ja konsulaadid, kui te teete oma ametisse siis on vaja esitada oma heakskiidu saamisest number oma I-129 kujul.

  3. Täitke esitatud viisataotluse vormil.Enne kui saabub intervjuus, peate täitma ja printida nonimmigrant Viisataotlusankeeti DS-156.See vorm tuleb täita elektrooniliselt veebilehel US Department of State (evisaforms.state.gov), trükitud ja allkirjastatud.Mõned saatkonnad vaja kasutada vormi DS-160 asemel DS-156.Külasta veebilehel oma eriti saatkonda või konsulaati, et õppida, mis kujul on vajalik teie.

  4. Koguge kõik lisadokumentidega.Nendeks pass kehtima vähemalt kuus kuudel, pass suurus foto ja tõend siduvate suhete oma kodumaal (tõend, et sa ei kavatse loobuda alalist elamisluba USA).Kõik mehed vanuses 16 ja 45, ning kõik kodanikud riigis Kuuba, Süüria, Sudaan ja Iraani täitma ka ja praegusel kujul DS-157, (Täiendavad nonimmigrant Visa Application), mis palub üksikasjalikult küsimustele reisiplaane.

  5. vestlusele, mille jooksul te esitate oma taotluse ja dokumendid, samuti pakkumise elektroonilise sõrmejälgede lugema.Sa pead maksma viisa menetlemise tasu, mis oli $ 131,00 2010. aasta aprillis ajal taotluse.Ei ole mingit garantiid, et teie viisa antakse intervjuu käigus.Sõltuvalt teie rahvuse ja juhul, töötlemine võib võtta rohkem aega, et lõpetada.

Resources

  • US Department of State: Elektrooniline viisataotlusvormide
137
0
1
Immigratsiooniseaduse