Kuidas rännata Kanada õiguslikult

Kui te sponsor suhteline tulla Kanada alaline elanik , olete vastutav toetades oma sugulase rahaliselt kui ta saabub. Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Kui oled Kanada kodanik või alaline elanik Kanada, saate sponsor oma abikaasa, tavaõiguse partner, abielulise partner, ülalpeetavate laste (sealhulgas lapsendatud laps) või muude abikõlblike võrreldes muutunud alaline elanik.Rakendused alalist elamisluba all Federal asjatundja klass võib esitada ka oskustööliste ja spetsialistide.Rakenda läbi Kanada kodakondsus- ja immigratsiooniamet taasühendada oma pere Kanadas.

, mida te vajate

  • Pildid sinu ja su sõbranna koos (kui sa teed abielus liinil, ja on palju neid)
  • Passport
  • sünnitunnistus
  • abielutunnistuse kinnitatud (kui abielu marsruut)
  • mingeid tõendeid kolledžist või ülikoolis (kui teed tööluba)
  • Raha lennupileti
  • raha säästnud maandumiseks Kanadas ja luua
  • Kõik vormid saadaval CIC kodulehel
  • aeg lõpetada see kõik

juhised

  1. Koguge kõik oma dokumente taotleda sponsorina oma abikaasa või elukaaslane.Taotleja peab esitama: pass, elamisluba staatus Kana

    das, sünnitunnistus, eestkoste / vastuvõtmise paber ja tõend edical uurimist.Sponsor peab esitama: Kanada kodakondsuse / elanik kaardi, Kanada sünnitunnistuse ja Kanada pass.Mõlemad pooled peavad esitama: abielutunnistus, lõppemise tõend varasemad abielud (vajaduse korral), tõend vabaabi- (ühise pangakonto väljavõtted, ühiselt allkirjastatud üürileping jne), fotod pulm.Mõned fotosid nõutakse: kaks fotot taotleja ja ülalpeetavate laste eest Kanadas.Sponsor peavad lisama tõend sissetuleku.

  2. Kogu dokumentatsioon peab rakendama nii oskustööline, sealhulgas tööde ajalugu alates vanusest 18, töötuse perioode, uuring, puhkus või ajal koduperenaine.Peate ka esitada oma reisidokumendid ja tõend keeleoskuse.Tööandja peab esitama kirja, et hakkate püsivat tööd kui olete andnud alalise elaniku staatust.Kirjas peab olema ametlik ettevõtte kirjaplangil nimi ja aadress ettevõte - ja allkirjastab vastutav ametnik / juhendaja.See peab sisaldama alguskuupäev, aastapalk, ametinimetus ja tundide arv eeldatavasti nädalas töötada.Pead soovituskirja kõikide tööandjate viimase 10 aasta jooksul.Samuti ka oma haridus- ajalugu, kinnitavad kõik perekonnaseis, identiteedi ja perekonnaseisuaktide kuus fotod ise, politsei kliirens,

  3. Vajuta "Kinnita" nupule ülaosas või alaosas vorm enne printimist, et tagada teilevastasid kõigile küsimustele ja aitab vältida viivitusi oma taotluse.Viimane lehe vöötkoode ja allkirja line automaatselt loodud.Prindi, kuupäev ja allkiri kujul.Prindi see välja valge, side-kvaliteediga ja mitte läikiv paber.Asetage triipkoodi lehekülje peal iga pakett.

  4. tasu maksmise ja saatke vorm töötlemiseks.

Tips & amp;Hoiatused

  • Veenduge, et teil pilte teie ja teie abikaasa kohta vähemalt 4-6 kuu aja jooksul
  • seisuga 5. november 2011, uute rakenduste sponsor vanemate võivanavanemad on menetlusse võetud kuni 24 kuud.

Resources

  • taotlemine alaline elukoht Kanada - Abikaasa või tavaõiguse Partner
736
0
1
Immigratsiooniseaduse