Kuidas pikendada H2B Visa

H2B viisa lubab välisriikide kodanikel töötada ajutine, mittepõllumajanduslike positsioone USA tööandjad.Enamik H2B viisa omanikel töötada ehituse või külalislahkus tööstusharudes.Kuigi protsessi laiendamiseks H2B viisa on sarnane saamise protsessi esialgse viisa, mis on H2B viisa omanikul pikendamist taotledes ei kuulu aastane kork 66,000 töötajat.Kuna tööandjad peavad taotlema H2B viisa pikendamine nimel oma töötajatele, see artikkel on kirjutatud seisukohalt tööandja kohta H2B viisa omanik.

juhised

  1. kas teie töötaja on õigus laiendada oma H2B viisa.Maksimaalne periood pidevat viibimist USA all H2B staatus on kolm aastat.Extensions tavaliselt antakse mitte rohkem kui ühe aasta korraga.Kui laiendamine tooks oma töötaja viibimist USA üle kolme aasta H2B pikendamise taotlus rahuldamata.Siiski, teie töötajal on õigus töötada USA tööandja asialgsel H2B jooksul ja seejärel muutke tööandjate ja esitada pikendamist.

  2. täielikul kujul ETA 750A ja saadab selle riigi tööjõu Agency (SWA), mis teenindab p

    iirkonda, kus oma töötaja töötab.Kas see mitte varem kui 120 päeva ja mitte hiljem kui 45 päeva enne tähtaja möödumist oma töötaja praeguste H2B viisa.Sa pead esitama teatud palgal ja maksu ettenähtud dokumendid vormi.

  3. Proovides värvata USA töötajad oma töötaja positsiooni lavastaja SWA ja teatab tulemustest SHS.Kui te leida kvalifitseeritud USA töötaja, siis võib eeldada, et loobuda H2B viisa pikendamise protsessi.Kui teie taotlus on selleks, SHS edastab selle USA Department of Labor läbivaatamiseks.

  4. oota mitu nädalat USA Labor Department of Labor väljastada Teile võõrtööjõu Certification nimel oma töötaja.

  5. Lae Form I-129 veebilehelt USA kodakondsuse ja immigratsiooni Service (USCIS).Täitke see vorm ja esitada see USCIS koos esitamise eest.

  6. Oodake USCIS saata Teile Form I-797 kinnitamine teatisele.Kui töötaja töötas teise tööandja tema originaal H2B viisa, peate ootama, kuni kuvatakse I-797 oma töötajate hakata tööle panna.

Tips & amp;Hoiatused

  • Kui töötaja H2B pikendamise taotluse rahuldamata jätmise korral võib ta lahkuda USA, oodake kolm kuud, ja taotleda uut H2B viisa kui "tagasi välisriigi töötaja."Tulles võõrtöölised ei kuulu aastane kork 66.000.
  • viisatingimusi muuta sagedamini ja kirjutamata kinnitamise eeskirju võib muuta isegi kiiremini kui kirjalik määrused.Tööhõive viisade võib olla eriti raske saada aegadel kõrge tööpuudus, sest see muutub järjest raskemaks tõestada, et sa ei leia kvalifitseeritud USA töötajad.

Resources

  • vorm ETA 750A
  • loetelu riigi tööjõu ametid
  • USCIS Vorm I-129
183
0
0
Immigratsiooniseaduse