Ecuador immigratsiooninõudeid

Ecuador pakub mitmeid erinevaid residentuuri viisade inimestele, kes soovivad rännata riigis.Iga sisserännet / elanik viisa on erinevad nõuded, et inimesed peavad vastama, enne kui neil lubatakse riiki siseneda.Siin on mõned dokumentatsiooni nõuded, mis jäävad samaks, kuid iga viisa on oma nõudmised.

nõutavad dokumendid

  • Kõik viisad nõuda, et teil on mõned dokumendid, mis on sarnased.Sa ei pea olema kehtiv pass, mis kehtib vähemalt järgmise kuue kuu jooksul, täidetud viisataotluse vormil, tõestatud koopia oma politsei registreerida oma elukohariigis, arstliku läbivaatuse lehel märkides, et sa ei oleVedaja tahes nakkushaiguste ja kaks passipilti.Need dokumendid tuleb esitada koos täiendavate dokumentidega, et peate sõltuvalt sellest, mida immigrandi viisa, mida soovid.Kõik viisade suhtes tuleb 200 $ eest.

Pensionär

  • Visa 10-I on kättesaadav neile, kes saavad pensioni alates pensionile plaan oma kodumaal.Nad peavad tõendama, et Ecuadori valitsus, et nad saavad selle raha ja nad suudavad end

    ise Ecuador.Sisserännanud viisataotleja peab tõestama, et nad on saanud vähemalt $ 800 kuus.Rohkem raha on vaja siis, kui nad on sisserännanud, kellel on ülalpeetavaid.

Real Estate and Investment

  • Visa 10-II on saadaval kinnisvara investoritele Ecuador.Isikud, kes soovivad rännata nimetatud põhjustel tuleb ette praeguse paberimajandust kinnitab, et kinnisvara kuulub neile ja mis ei ole kinnipidamisõigus pandud kinnisvara.Samuti peavad nad suutma näidata koopia tegu maja.

    Visa 10-III on olemas inimesed, kes omavad investeeringud Ecuador muudes valdkondades kui kinnisvara.On mitmeid erinevaid viise, et täita seda saada viisat, kuid põhimõtteliselt on sul vaja esitada dokumente, mis tõestab, et sa ei hoia investeeringuid riigi Ecuador.Minimaalne investeering, et saada viisa on $ 30.000.

Töötajad

  • Mõned töötajad on abikõlblikud rännata Ecuador.Need töötajad saavad jagunevad 10-IV või 10-V kategooria tööandjate jaoks.Mõlemas kategoorias on vaja saada dokumentatsiooni nende tööandjad kinnitab nende vajadust tööd, et nad teevad.Täiendav dokumentatsioon tuleb esitada otse tööandjaga Ecuadori sisserände teenuseid.

Family

  • Kui oled sõltuv pereliiget Ecuador, võite saada sisserände viisa 10-VI.Sa pead olema sõltuv vere seotud pereliige ja suhteline peab suutma tõendada, et ta ei toeta viibimise Ecuador.Sa pead looma tõendavate dokumentide finantsstabiilsust pereliige ja tõendavad vere seoses pereliige.

728
0
0
Immigratsiooniseaduse