Green Card Sponsor nõuded

Immigrandid vaja sponsor elada ja töötada USAs . kontoritöötajad pilti Tracy Martinez alates Fotolia.com

USA kodanikud või alalised elanikud, kes soovivad tuua sisserändajate USA elada või tööd on vaja täita mitmeid vorme nii immigrant saab omaRoheline kaart.Põhivormiks, I-864, näitab sponsori valmisolekut toetada immigrant, kui ta ei saa kasutada avalikke vahendeid enda ülalpidamiseks.Enamik sisserändajaid, kes tulevad Ameerika Ühendriigid rahastavad pereliikmed juba siit või potentsiaalsed tööandjad.

Sponsorlus pereliikmete

  • Pereliikmed jagunevad mitmesse eri klassifikatsioonide, sõltuvalt nende suhe sponsorile.Aga kumb grupp sisserännanud kukub, sponsori veel vaja esitada Vorm I-130 USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services.Vorm, mis on kättesaadavad Internetis, küsib isiklikku teavet sponsor ja saaja.

    sponsor peab täitma selle vormi iga suhtelise ta üritavad USA.Ta peab maksma ka eraldi tasu iga sugulane.Lisaks peab ta täitma vormi I-864, mis on notariaalselt kinnitatud dokument toetust sisserändajate (s).

    Sponsor peab olema väh

    emalt 18 aastat vana ja elab USAs või tema omandit.

sponsorlus Töötajad

  • Tööandjad, kes tahavad tuua sisserändajate USA töötada oma töötajatele tuleb ka täita vorme I-130 ja I-864.Lisaks peab tööandja saada luba US Department of Labor tuua immigrant töötada USAs.Pärast seda luba saanud, et tööandja peab esitama Vorm I-140, mis küsib teavet tööandjale ja immigrantide samuti immigrant abikaasale ja lastele.Vormi ka palub teavet töö immigrant astuvad.

Form I-864

  • Mõlemad sponsor pereliikmete ja tööandjad peavad täitma vormi I-864, mis küsib üksikasjalikke andmeid sponsori finantsolukorra tõendina sponsor on rahalised vahendid, et toetada immigrant.

    vormi, mis on saadaval online, koosneb 19 lehekülge juhiseid koos taotlusvormi.Lisaks taotlusvormile, sponsorid peavad esitama tööhõive ja füüsilisest isikust ettevõtjate ja koopia oma viimaseid föderaalne tuludeklaratsiooni.

    Kõik sponsorid peavad tõestama, et neil on vahendid, et toetada immigrant.Kui taotlus on pereliige, peab sponsor näitavad ta saab toetada immigrant, samuti oma pere, vähemalt 125 protsenti föderaaleelarve vaesuse tase.Kui tegevteenistuses olevate sõjaväelaste inimene tahab tuua välismaalasest abikaasa, ei pea ta näidata vaid toetust 100 protsenti föderaaleelarve vaesuse tase.

    Pereliikmed, kes elavad samal aadressil saab koondada vahendeid kui tulu piir on probleem.Kõik sponsorid, isegi tööandjad peavad täitma vormi I-864 iga inimene nad toovad Ameerika Ühendriigid.

pikkus Sponsorlus

  • Sponsorlus immigrandi lõpeb, kui sisserändaja saab USA kodanik, sponsor või immigrant sureb, immigrant töötab siin 10 aastat, või immigrant liigub läbi USA.Lahutus ei vabasta sponsor abikaasa nende ülesanded.

Resources

  • USA Sisejulgeolekuministeeriumi
559
0
1
Immigratsiooniseaduse