Lihtne viis Get American Visa

USA viisat ei ole lihtne saada ja nõuab intervjuus . Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Kui oled välismaalane, kes soovib siseneda USA pikema aja jooksul, siis tuleb taotleda külastaja viisa.Viisat saab töö, turismi või tervislikel põhjustel.Kui lähete tööle, taotleda B-1 äri-külastaja viisa.Kui olete reisil rõõm või tervislikel põhjustel taotleda B-2 külastaja viisa.Tänu julgeoleku tugevdamine ja kontrolli selle üle, kes on jõudmas USA, ei ole lihtne moodus saada USA viisat, välja arvatud järgima standard protseduurid, mida USA välisministeerium.

, mida te vajate

  • Kehtiv pass
  • vorm DS-160
  • 2-by-2 foto taotleja
  • Taotluse esitamise lõiv
  • Vastastikkuse tasu (erineb riigiti)
  • tõendavad dokumendid

juhised

  1. Helista USA saatkond või konsulaat, et on pädev kohas kodus alalise elukohalepi vestlusele.Igaüks vanuses 14-79 tuleb küsitletud osana viisa taotlemise protsessi.Võtke ühendust oma kohaliku USA saatkonna vormid ja konkreetne kord sõiduplaani oma intervjuus.

  2. Koguge paberid ja vajalikud dokumendid i

    ntervjuu.Täida vorm DS-160 ja tuua pass, mis kehtib vähemalt kuus kuud pärast oma visiiti.Sul on ka pakkuda 2-by-2 foto (vt Resources rohkem foto nõuded).Vestlusel digitaalse skaneerimise oma sõrmejälje võetakse.

  3. Pay menetlemise tasu viisa taotluse.Teie intervjuus, peate kviitungi tõestada teile lõivu maksnud.

  4. Maksa viisade väljastamine tasu, mida nimetatakse ka vastastikkuse tasu.Summa tasu on riigiti erinev (vt Resources for eraldi tasu summad).

  5. riik oma põhjus reisi ja pikendatud viisa, nagu ärireisil, turismi või tervislikel põhjustel.Tõendada, et saate rahaliselt toetada viibimise kas oma vahenditega, näiteks pangakonto, või sponsor, kes rahaliselt toetada.Kui olete reisil meditsiinilistel põhjustel esitada kirjalik arst selgitab oma seisundi ja miks ravi USAs on vajalik.Ka saada kiri Ameerika arst, kes on nõus teid ravida;Selles kirjas olema märgitud viibimise eeldatavat kestust ja maksumust ravi.

  6. istungil osaleda oma viisataotluse.Selgitage kohtunik, miks sa soovid viisat.Tõestada, et teil on ainult külastate Ameerika Ühendriigid ja ei kavatse rännata.USA välisministeerium soovitab esitada ka tagasisõidupileti oma kodumaal osana sellest tõendeid.

Resources

  • US Department of State: foto Nõuded
  • US Department of State: Vastastikuse viisavabaduse Lauad
640
0
1
Immigratsiooniseaduse