Fiji immigratsiooninõudeid

Immigrandid Fidži peavad vastama mitmetele nõuetele enne kui tal on õigus riiki siseneda . passi heakskiidu pildi timur1970 alates Fotolia.com

Fidži on saar Vaikses ookeanis.See ilus maa on täis unikaalseid omakultuuri ja hästi südikas eluslooduse, mis hõlmab peaaegu kogu riigis.Paljud inimesed reisivad Fidži aastas kogeda neid elemente Fidži.See pakub mitmeid erinevaid viisasid inimestele, kes soovivad rännata Fidži ajutiselt või alaliselt.Potentsiaalne immigrandid peavad läbima mitu etappi ja faili korral paberitööd enne kui nad lubatakse riiki siseneda.

Pass ja passipiltide

  • Kõigi viisataotluste potentsiaalne immigrant on kohustatud olema kehtiv pass, enne kui ta on lubatud riiki siseneda.Pass peab olema vähemalt kaks vaba lehekülge on see (asjakohase viisa sertifitseerimise templid ja kleebised) ja kehtib vähemalt kuus kuud pärast kavandatud lahkumise kuupäev Fidži.Kolm täiendavat passipilti ka tuleb esitada koos viisa taotluse vormi.Täiendav passipilti saab kasutada isikusamasuse tuvastamiseks ajal taotlemise protsess.Üks täiendav passipilti tuleb notariaalselt.

politsei aruande

  • Kõik viisataotluste nõuab, et potentsiaalne immigrant pakkuda politsei aruande, mis sätestab oma kriminaalse tausta.Politsei aruanne tuleb täita vorm esitatud Fidži valitsus.Politsei aruande saab alla laadida interneti Fidži saatkonna kodulehel.

Visa Application ja tasud

  • Kõik võimalikele sisserändajatele tuleb täita vastav viisa taotluse vormi.Viisa taotlusvormid leiate Fidži valitsuse veebilehel.Kui esitamise viisataotluse, siis tuleb maksta vastav tasu.Tasud on tagastamatu, isegi kui viisa taotluse rahuldamata jätmise.

Finantsstabiilsuse

  • Kõigi tulevate immigrantide Fidži, peavad nad esitama kirja, et neil on piisavalt raha, et toetada ise kui Fidžil.Seda saab tõestada läbi rea pangakonto väljavõtted või toetusavalduse sõprade või perega.

töölubade

  • töö- ja õppimisvõimalused viisade on väga populaarne ka inimestele, kes soovivad rännata Fidži.Need, kes taotleb õppeviisadega on tal tõendada, et nad on vastu võetud kohaliku kooli.Kui nad kavatsevad taotlemisel tööviisa, nad peavad suutma tõendada, et nad on saanud tööd enne riiki sisenemist.Kui töö viisa antakse, saavad nad töötada vaid, et tööandja ajal Fidži.Samuti peavad nad tagama piisavalt vahendeid enne saabumist Fidži et on kõrvale ainult edasi-tagasi pilet.

kodakondsuse

  • rännata Fidži püsivalt ja kodakondsuse saamiseks peab isik on elanud Fidži viimase viie kuni 10 aastat, enne kui nad võivad taotleda.Iga isik, kes vastab sellele kriteeriumile on õigus taotleda kodakondsust.

Resources

  • Fidži Vabariigis;Embassy of Fiji: Taotlus Visitor Visa Fidži
  • Fidži Vabariigis;Embassy of Fiji: Taotlus Visitor Visa Fidži
221
0
1
Immigratsiooniseaduse