Sisseränne tulu nõuded

sponsor perepõhisest sisserändajate taotluse residentuuri, üks nõue hõlmab mis näitavad, et teie sissetulek vastab vähemalt tasemele.USA kodakondsuse ja immigratsiooni Teenused (USCIS) säilib nõue, et tagada sisserändajate ei ole avalik maksud ja pöörduda abi saamiseks USA föderaalvalitsus.Kui teil on avaldaja ja ei vasta miinimumnõuetele, peate otsima co-sponsor.

põhitõed

  • USCIS avaldab Form I-864, mis on tuntud kui seletust Support.Koos I-864, petitsioonide esitajad peavad saatma tõendi õiguslik seisund, nagu koopia oma USA pass, pika vormi sünnitunnistus (selle asemel, et lühivormi sünnitunnistus, mis välistab haigla nime või arsti nime).Samuti USCIS tuleb tõendada praegusele ametikohale, nagu Palk jupp ja täielik koopia uusim föderaalne tuludeklaratsiooni.

tulu nõuded

  • petitsioonide pead teenima vähemalt 125 protsenti kõige viimasel föderatsiooni vaesuse suunised.Sa pead arvestama oma majapidamise suurust.Näiteks, kaks inimest, peab avaldaja teenida rohkem kui $ 18.213.Pead lisama saaj

    a majapidamises suurus.Näiteks, abikaasa, et kaebusi oma naise loob suurus kaks, pakkudes abikaasa ei ole lapsi, ei ole ülalpeetavaid ja ei ole sponsoreeritud keegi teine.

toetajatelt

  • Kui abikaasa, mis on taotlevale tema abikaasa teenib $ 12.000 siis peab ta leidma asendavat või co-sponsor, et aidata avalduse tema abikaasa.Koostööd sponsor peab teenima vähemalt 125 protsenti föderaaleelarve vaesuse suunised.Lisaks co-sponsor peavad mõistma, et nõustudes aidata sponsor oma sõbra naisele, et ta saab sõlmida õiguslikult siduv leping.

Erandid

  • loobumised olemas ümbersõit tulu nõuded.Näiteks, kui olete teeninud 40/4 läbi sotsiaalkindlustusamet, siis saate esitada Vorm I-864W.Nelikümmend neljandikku tähendab, et sa töötanud vähemalt 10 aastat (seal on 4 kvartalit 1 aasta) ja ületas Social Security kohustusliku teenimise tase, mis igal aastal erinevad.Under konsulaarsuhete töötlemine, mõned USA konsulaat ja saatkondade ei nõustu ma-864W.

Tips

  • Kui sa ei leia koopia oma kõige viimasel föderatsiooni maksudeklaratsiooni ühendust IRS ärakirja.Enamik petitsioonide esitajad on vaja ainult saada viimaseid koopia.Et lõpetada I-864, aga pead teavet teie föderaalse tulumaksu tulu viimase 3 aasta jooksul.

284
0
0
Immigratsiooniseaduse