Kuidas muuta oma sisserändaja staatust

Kui te olete praegu olemas USA ja soovivad saada alaline elanik, peate läbima sisserände protsessi nimetatakse kohandamine staatus.Reguleerimine staatus on keeruline protsess, mis võib võtta kuskil paar kuud kuni mitu aastat, sõltuvalt teie aluse korrigeerimist.Reguleerimine staatus on eriti raske ja ebakindel, kui te ei ole õiguslikult olemas Ameerika Ühendriigid.Siin on ülevaade protsessist.

, mida te vajate

  • sünnitunnistus, pass, 2 Fotod, Proof of Family või töösuhte

juhised

  1. Kindlaks alusel oma taotluse.Kõige tavalisem alused on (i) kohe sugulane, kes on USA kodanik või alaline elanik, ning (ii) tööhõive, tavaliselt ametikohal, mis nõuab magistri tasemel haridust nagu MSvõi Ph.D.Kiireim viis on oma taotluse heaks on USA kodanik abikaasa rakendada oma nimel.

  2. Leia keegi petitsiooniga teie nimel.Kui te taotlete põhineb perekondlikes suhetes, oma suhtelise on läbivaatamisel sa kasutad USCIS Vorm I-130.Kui teie taotlus põhineb tööhõivet, teie tööandja on läbivaatamisel teie nimel kas

    utada USCIS Vorm I-140.Lae vaja esmase taotluse dokumentide USCIS veebilehel (vt Resources allpool), ja on oma sponsor täiendada oma taotlust.

  3. Täielik vormi I-485, registreerimise taotluse alaline elukoht Reguleerige Status.Vorm I-485 on ka teil vaja koguda teatud dokumente, nagu oma sünnitunnistuse Tõendid perekondlike suhteid, fotosid ja muid dokumente.

  4. Pöörduda politsei aruanded iga koht, mida on elanud alates oma 16. sünnipäeva.Isegi kui sa ei ole kunagi arreteeritud, USCIS ikkagi vaja politsei tõendid, millega kinnitatakse see.

  5. läbima tervisekontrolli ajal USCIS heakskiidetud kliinikusse kasutades vormi I-693.Eksamit arst selle vormi sees kinnises ümbrikus (mida ei tohiks avada) kandmiseks oma taotluse pakettaknad.

  6. Kui kohandamine staatuse põhineb peresuhete sponsor on pereliige peab täitma vormi I-864, vande all antud seletust Support, teie nimel.Täites selle vormi oma sponsor annab finantstagatise oma toetust juhul, kui te jääte vaesed Ameerika Ühendriigid.Sinu sponsor tulu ja / või vara olema võrdne või suurem 125% föderaalse vaesuspiiri saada.Mõnel juhul võite valida sponsor peale oma pankrotiavalduse suhteline.Kui teie sisserände põhineb tööhõivet, siis ilmselt ei vaja seletust Support.

  7. Saada kogu taotluse pakettaknad USCIS kontor jurisdiktsiooni oma elukoha (seal on vähemalt üks USCIS kontor igas riigis).

Tips & amp;Hoiatused

  • Kui teil on olnud õiguslik seisund sisenemisest alates Ameerika Ühendriigid ja see ei ole vaja teile riiki jääda praegu, siis võiksite kaaluda taotlemisel alaline elukoht on välisriigis (at USA saatkonnavõi konsulaadi oma kodumaal), sest töötlemise korda on tavaliselt kiiremini.
  • Kui teil on ebaseaduslikult viibivad Ameerika Ühendriigid rohkem kui 180 päeva, püüdes muuta oma staatust mitte minna välismaale oma taotluse USA saatkonda või konsulaati, sest kui jätad Ameerika Ühendriigidsiis võiks kolme aasta baari reentering riigis.Pikemad baarid kohaldada kauem te olete ebaseaduslikult viibivad Ameerika Ühendriigid.

Resources

  • Form I-485 (kohandamine staatus)
  • Form I-485 juhised
442
0
0
Immigratsiooniseaduse