Kuidas muuta F1 Visa R1

Igaüks tulevad USA kui mitte-immigrandi peavad viisat on lubatud sissepääs.Non-immigrandi viisa antakse mitmesuguseid põhjusi.F-1 viisa, näiteks antakse õpilastele, kes soovivad õppida Ameerika Ühendriikides.Kui teie põhjus jäänud USA muutub kui oled riigis, peate taotlema muuta oma viisa staatust.Kui teil on kantud F-1 viisa ja nüüd soovivad jääda United States religioosse töötaja, näiteks, siis pead muutma oma viisa staatust R-1 viisa.

, mida te vajate

  • Form I-129

juhised

  1. Veenduge, et teie praegune F-1 viisa ei ole lõppenud ja et oma I-94 kaardion ikka hea.I-94 kaart on rekord saabumist ja näitab, kui kaua võib seaduslikult jäävad Ameerika Ühendriigid.

  2. Kinnita, et sa ei ole rikkunud ühtegi tingimustes viibimise Ameerika Ühendriigid ja et sa ei ole süüdi mõistetud kuriteos, mis takistaks teid on heaks kiidetud R-1 viisa.

  3. Luua et teil on õigus, et R-1 viisa.Loe kontrollnimekirja, mis saadab USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services "Form I-129 ettevaatlikult.Religioosne organi

    satsioonis, kus saab tööd peavad tõendama oma staatust, samuti oma positsiooni ja hüvitist, muu hulgas.

  4. taotlus, et tööandja - religioosne organisatsioon - täielik USCIS Vorm I-129.R-1 viisa taotlus tuleb esitada usuline organisatsioon - mitte töötaja.Veenduge, et kõik, mida kohaldatakse tõendavad dokumendid on kaasas kohaldamist.

Tips & amp;Hoiatused

  • Kui USCIS ei ole teinud otsust oma R-1 viisa taotlemise ajaks oma I-94 lõpeb, siis võib jääda riiki, kuni tehakse otsus.Sa ei või siiski lubatud alustada töötavad religioosne organisatsioon või jätkata muu töö, mida lubati oma F-1 viisa.
  • R-1 viisa on üks kõige kontrollida kategooriad tõttu viimase kuritarvitamine.Veenduge, et kõik on dokumenteeritud ka taotluse kohta ja esitama täiendavaid tõendeid niipea kui nõutud USCIS.

Resources

  • USCIS: Form I-129
943
0
0
Immigratsiooniseaduse