Kuidas saada viisat USA Vietnamist

Kas viisa , rändab . passi pildi yuriyklymenko alates Fotolia.com

USA on väga populaarne sihtkoht välisriikide kodanikud.2009. aastal USA riigidepartemangu välja üle 40.000 nonimmigrant viisade külastajatele Vietnam.Kõige tavalisem antud viisade Vietnami külalistest on B1 äriviisat, B2 turistide viisade ja F1 üliõpilase viisat.Et siseneda USA ajutiselt töö, hariduse või lõbus, väliskülalised peavad taotlema ja saama nonimmigrant viisa.

, mida te vajate

  • Kehtiv pass
  • Digital Photo
  • USA valuuta taotlemise tasu
  • viisataotluse
  • tõendavad dokumendid (äri leping, ärakirju, diplom jne)

juhised

  1. Määratakse, millist tüüpi viisa, mida vaja, põhineb eesmärgil oma visiidil Ameerika Ühendriikides.Nimekirjad erinevate viisa tüübid on saadaval välisministeeriumi kodulehelt.

  2. esitada pass ja maksta taotluse läbivaatamise tasu on Citibank asukoht Hanoi või Ho Chi Minh City.Tasu on $ 131 USA dollarit seisuga 2. aprill 2010 Tundi on 08:30-11:30 ja 13:00-3:30 esmaspäevast reedeni.

    aadress Hanoi on:
    17 Ngo Quyen St.
    Ground Floor

    aadress Ho Chi Minh City on:
    Sun Wah Tower
    Ground Floor
    115 Nguyen Hue Street
    District 1

  3. TäitkeDS-160 nonimmigrant Visa Elektrooniline taotlusvorm online, kell https://ceac.state.gov/genniv/.DS-156 kujul ei ole enam vastuvõetav pärast 16. aprill 2010. üleslaadimine ruut, värvi digitaalne pilt, mis on vahel 600 ja 1200 pikslit kaasas oma taotluse.

  4. Esita DS-160 taotluse elektrooniliselt.

  5. Prindi välja kinnituse lehel näitab, kui olete lõpetanud online DS-160 kohaldamist.

  6. Planeerige oma viisa intervjuu konsulaadis.Esitamine DS-160 elektroonilise taotlusvormi automaatselt sõiduplaanid teid konsulaati vestlusele.

  7. Koguge tõendavad dokumendid.Dokumendid tuleb näidata oma sidemed Vietnam ja oma külastuse põhjus USA Näiteks töölepingu, kui külastate äri või ülikooli vastuvõtmise kirja kui külastate õpilasena.

  8. Osale oma intervjuus konsulaadis.Tooge oma kinnituse lehel Citibank taotluse tasu kätte saanud, passi ja mis tahes täiendavad dokumendid olete kogunud.

Tips & amp;Hoiatused

  • Rakenda vähemalt kolm kuud enne graafikujärgset väljumist.Praegune ooteajad viisa intervjuule saab leida konsulaat veebisaite.
  • Kui intervjueerija kinnitab sinu viisa taotluse saate oma viisa kahe kuni kolme tööpäeva jooksul.Kui eitada, saab uuesti taotleda hiljem.
  • Kui te taotlete tulla USA üliõpilase või vahetada teadlane, on täiendav tasu, nimetatakse SEVIS tasu, mis tuleb maksta.
  • Ole aega viisaintervjuule.

Resources

  • Peakonsulaat Ameerika Ühendriigid Ho Chi Minh City
  • Suursaatkond Ameerika Ühendriikides Hanoi
647
0
1
Immigratsiooniseaduse