Kuidas taotleda CR1 Visa

Kuidas taotleda CR1 Visa Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

CR-1 (tingimuslik Resident) viisa on ajutine alaline elanik viisa väljastatakse välismaalasele abikaasad USA elanikud, kes on olnud abielus vähem kui kaks aastat.Eesmärk on CR-1 viisa on tagada, et välismaalane ei lihtsalt abiellub USA kodanik, mille ainus eesmärk on saada USA immigratsiooni kasu.CR-1 viisa tühistatakse need USA kodanik ja tema / tema välismaalase abikaasat ühiselt pöörduda avaldusega USCIS 90 päeva jooksul oma teist aastapäeva paludes tingimuseks alalise elaniku staatust eemaldada.

juhised

  1. USA abikaasa peaks minema USCIS koduleht ja lae Form I-130, avaldus Alien Suhteline.Et laadida Form I-130, vt Resources.

    Kõik USA kodanike otsib taasühineda oma välismaalase abikaasat USA peab esitama Vorm I-130 nimel oma välismaalase abikaasat, mis algab taotluse USA alaliseks elukohaks.

  2. USA abikaasa peavad täitma, printida ja esitada vorm I-130 USCIS.Et teada saada, kust saatke oma taotluse pakettaknad, vaata Viiteid 1.

    kindlasti vastata kõik küsimused oma Form I-130.Kui küsimus ei ole asjakohane, veenduge sisestage "N / A". Samuti veenduge, et sa maksma menetlemise tasu vorm I-130 esitamisel oma taotluse.Alates 2009, on tasu 355 $.Teavet selle kohta, kuidas teha seda makset, vaata Viiteid 1.

  3. USA abikaasa saab teate National Visa Center (NVC), et immigrandi viisa on olemas oma välismaalase abikaasa, ja et teie puhul on edastatudUSA saatkonna / konsulaadi / diplomaatiline teie abikaasa kodumaale pärast heakskiitu oma Form I-130.

    Pange tähele, et selle kiidab oma Form I-130, sinu puhul edastatakse NVC, kus ta jääb, kuni immigrandi viisa muutub kättesaadavaks.Vastavalt USA immigratsiooniseaduse, kõik sisserände taotlejad peavad ootama immigrandi viisa muutuvad kättesaadavaks.Siiski USA immigratsiooni seadus näeb ette, et "lähisugulastel" (abikaasa või alaealine laps) USA kodanike kohe varustatud immigrandi viisa, kui nende puhul jõuab NVC.

    Pärast kättesaadavus immigrandi viisa, ja sõltuvalt töökoormusest USA saatkonna / konsulaadi / diplomaatiline töötlemise puhul, oma välismaalase abikaasa võetakse ühendust kahe kuni nelja nädala jooksul.

  4. Nagu välismaalase abikaasa, saadetakse teile sisserände pakettaknad USA saatkond oma kodumaale, milles palume ajakava immigrandi viisa intervjuu.Planeerige oma sisserände viisa intervjuu nii kiiresti kui võimalik.Sisserände pakettaknad saate sisaldab ka andmeid lisanõudeid, mis peavad olema täidetud enne viisaintervjuule, nagu läheb saatkonna poolt heakskiidetud haiglas, et saada täielik arstlik läbivaatus.Ole kindel, et su füüsiline lõpule viia nii kiiresti kui võimalik.

  5. Nagu välismaalase abikaasa, siis osaleb oma immigrandi viisa intervjuu USA saatkonna oma kodumaal.Läbimisel intervjuus oma CR-1 viisa antakse välja kahe kuni kolme tööpäeva jooksul.Kui olete saanud CR-1 viisa, võite reisida Ameerika Ühendriikidesse kui tingimisi alaline elanik.

Tips & amp;Hoiatused

  • Välismaalase abikaasa peaks olema kindel, et teie ja teie American abikaasa ühiselt esitada avaldus 90 päeva jooksul oma teist sünnipäeva eemaldada oma tingimuseks alalise elaniku staatust.Kui seda ei tehta, võite kaotada oma alalise elaniku staatust, ja välja saata tagasi oma kodumaale.

Resources

  • USCIS: Form I-130, avaldus Alien Suhteline
20
0
1
Immigratsiooniseaduse