Sisseränne Sponsor nõuded

Ellis Island , olid alguses sisserändajad olid läbinud residentuuri . Ellis Island NYC pilti Diane Stamatelatos alates Fotolia.com

Igal aastal tuhandeid inimesi õiguslikult emigreeruda Ameerika Ühendriikidesse tööle või oma pere liikmeid juba siin.Sõltumata oma põhjus tulevad Ameerikasse, enne esitamise sponsorlus nõue, oma immigrant avalduse ja sellele järgnenud immigrant klassifikatsioon peab heaks kiitma USA kodakondsuse ja immigratsiooni Services.Pärast intervjuud ja turvakontroll on lõpetatud, USA kodakondsuse ja immigratsiooni Teenused (USCIS) määrab oma sobivust ja teie sponsor saab sõita.

Forms

  • sponsor sisserändaja peate olema USA kodanik ja suhteline isiku soovid sponsoreerida, tulevane tööandja või USA seaduslik alaline elanik, ja teie immigrant peab olema avalduse jubaheaks kiidetud USCIS.Kui oled USA kodanik või seaduslik alaline elanik, mida peab esitama avalduse I-130 juures USCIS teeninduskeskus, mis teenindab oma ala elukoht.Kui teie sponsor on lubatud töötada välismaal kuus kuud või rohkem, võivad nad esitada I-130 avalduse koos USA saatko

    nna või konsulaadi nende jurisdiktsiooni.

Sponsor Nõuded

  • Sponsorid peab olema 18-aastane või vanem ning peab olema ka USA kodanik või seaduslik alaline elanik (LPR).Neil peab olema elamisluba USAs.Sa ei saa kõrvale elukoha nõue, millel on ühine sponsor.Esmane sponsor peab olema kehtestatud elukoha.Kui töötad välismaal ja soovivad olla sponsor, siis tuleb tõestada teil on USA elamisluba, oma töö välismaal on ajutine ja sul on tõendid jätkuva sidemed Ameerika Ühendriigid.Töö välismaal föderaalse töötajat, sõjaväes kohal, teatud avalik-õiguslikud rahvusvahelised organisatsioonid, kirikud ja MTÜ-d, arvestati USA asukohamaa.Kui eespool on tuvastatud, viimane takistus ületada on tulu nõuded.

tulu nõuded

  • sponsor peab tõestama, et nende sissetulek on piisav, et tagada sisserändajate te sponsorlust ei saanud avalike eest;sõltub valitsuse põhi elamiskulud.Kui taotluse saanud föderaalse Vaesus suunised kehtivad ajal, mida kasutatakse, et teha kindlaks, kui kutsuja sissetuleku vastab sponsorluse nõuetele.Kui nad seda ei tee, tõendid ja -kohustused võivad olla vajalikud.Teie sissetulek peab olema 125 protsenti föderaaleelarve Vaesus suunised.Kui seda pole, siis tuleb tõestada vara, mis on viis korda vahe Vaesus suunised oma leibkonna suuruse ja 125 protsenti vaesuspiiri.Sa pead ka tõestada oma vara saab piisavalt toetada taotleja ja saab rahaks ühe aasta jooksul, mis ei kahjusta sponsor või nende pereliikmed.Toetajad lähisugulastel või lapsed USA kodanikud peavad tõendama vaid vara kolmekordne vahe oma tulu ja Federal vaesuse piiri.Kui teil on omaks võõras laps, teie vara peab olema võrdne vahe oma sissetuleku ja vaesuse suunised.Vara võib olla kokkuhoid, aktsiad, võlakirjad või vara.Kui te ei vasta tulu nõuded, võite saada co-sponsor, kellel on tõestatud sidemed immigrant, kes saab moodustavad vahe.Te peate täitma ühe I-864 seeria vormid pidada.

548
0
1
Immigratsiooniseaduse