Kuidas saada ajutine tööluba

H-1B viisa antakse USA kodakondsuse ja immigratsiooni Service (USCIS) ja võimaldab teil sisestada Ameerika Ühendriigid töötada kuni kuus aastat (koos pikendamist).See on mõeldud töötajate tööle USA ettevõtted kas "eriala" seisukohti, mis tavaliselt nõuavad vähemalt bakalaureusekraadi või samaväärse kogemuse või modellide koos eristatakse võime.Mõnikord kasutavad professionaalsed sportlased ja lauljad.

, mida te vajate

  • Arvuti, Internet, Printer, INA, Employee Business Records

juhised

  1. Töökoha alates USA firma valmis palkamaTeid eriala positsiooni ja saada kirjalik tööpakkumine neilt näidates ära, milliseid töösuhte kestusest.Rahvusvaheline tööbüroo peaks Selles osas on abi.Sa peaksid algama umbes kuus kuud enne soovid alustada tööd, et anda aega oma USA viisa töödelda.Kuigi ei ole ametlikku nimekirja eriala ametikohtadele, insenerid, tehnikud ja meditsiinitöötajatel sageli saada.

  2. Tööandja peab taotlema Labor seisukord taotlemine (LCA) Department of Labor, garantii maksma teil samuti

    USA töötajad maksavad samaväärsetel ametikohtadel ja pakkuda samaväärseid töötingimusi.LCA tuleks heaks kiita või paar nädalat.

  3. Tööandja peab esitama I-129 avalduse enda nimel ja saata see USCIS koos LCA heakskiitu, koopia oma pakkumine kirja koopia oma ülikoolidiplomi ja firma ettevõtte andmed.Sa pead andma tööandjale teatud põhiandmed ennast selleks, et I-129, mis tuleb läbida.USCIS annab heakskiidu teate (Form I-797) ja paari nädala jooksul pärast I-129 on esitatud.

  4. Kas teie tööandja saadab Form I-797 sulle.

  5. Kontrollige veebilehel USA saatkonna või konsulaadi loetletud I-129 jaoks mingeid erilisi dokumente võivad nad nõuda, et välja anda oma H-1B viisa (nõuded erineda jurisdiktsiooni).Mine saatkonda või konsulaati, kus mingeid erilisi nõutud dokumendid saatkonda, oma passi ning vormi I-797.Sa pead täitma vormi DS-156 ja vormi DS-157 (kui te olete teatud vanuses).Sa väljastatakse H-1B viisa kas kohe või mõne päeva jooksul.

Tips & amp;Hoiatused

  • abikaasa ja ülalpeetavad lapsed alla 21, võib lisada teid USA H-4 viisade kui I-129 on öeldud, et teil on kaasas olevate pereliikmete.
  • koguarv H-1B viisat praegu ülempiiriks 65.000 aastas.See maksimaalne saabub igal aastal, mistõttu tasub kohaldada juba aasta alguses.

Resources

  • International Employment Agency
  • Labor seisukord taotlemine
  • Form I-129
567
0
0
Üldine Tööhõive Seadus