Tüübid tööload

Mõnedel juhtudel peate võib tööloa õiguslikult pidada töökoha Ameerika Ühendriigid.Loa tüüpi sa pead sõltub teie sisserände staatus ja vanus, ja seadused erinevad riigiti.Töö loata, kui see on vajalik tähendab probleeme nii teile ja teie tööandjale kui teil on püütud.

Alaealised

  • Kui te olete alla 18-aastased, siis võib-olla taotleda tööluba, seadustest olenevalt oma riik.Õiglane Labor Standards Act seab föderaalse miinimumid kaitsta alaealisi.Vastavalt seadusele, siis peab olema vähemalt 14 aastat vana teha tööd ja sa alluvad töötavad tunni piiridesse, kuni lülitate 16. Sa ka keelatud töötamist mõnel töökohti tunnistatud ohtlikuks ja riikidel on erireeglid töödteatud tööstusharudes, nagu põllumajandus.Kui oled alaealine, kontrollige oma riigi Department of Labor, et näha, kas teil on vaja luba enne töö alustamist mis tahes valdkonnas.

kanadalased

  • kokkulepped ja lepingud teha on üsna lihtne saada tööluba viisa liik, kui teil on Kanada ja tahavad kasutada USA.Saadaval on kõik spetsialistid

    ja juhid on TN1 viisa võimaldab töötada lõputult Ameerika Ühendriigid, nii kaua kui uuesti taotlema viisat igal aastal.

Specialty Amet Töötajad

  • Kõige populaarsem tüüpi tööluba sisserändajad on H1B Specialty Amet Töötajate viisa.Kvoodid seda tüüpi lubade täidetakse kiiresti igal aastal.Nad on saadaval võõrtöölised, kes on vähemalt bakalaureusekraadi oma erialal või samaväärne haridus või kogemus oma kodumaal.See viisa kehtib kuus aastat.

Ärilisel

  • B1 Business Visitor viisa tööluba, mis võimaldab reisida USAsse suurendada müüki, läbirääkimisi lepingute, osaleda ärikohtumisi ja turvaline investoritele.See kehtib kuus kuud.

Company omandajad

  • juhid, juhid ja töötajad eriteadmistega saab kanda USA filiaal oma firma koos L1A ja L1B viisasid.Selline tööluba vaja, et teil on ettevõttes töötanud mõnel viisil vähemalt üks aasta viimase kolme aasta jooksul.Luba kehtib seitse aastat ning juhtide ja viis aastat erialaseid teadmisi töötajat.

lepingu kauplejaid ja investoreid

  • võõrtöölised tulevad United States just otsese kauplemise või investeerimise vahel leping riik võib taotleda E1 või E2 viisa.Need tööload kehtivad tähtajatult, kuid sa ei pea uuesti taotlema iga kahe aasta tagant.

Resources

  • tööhõiveametid riigi
307
0
0
Üldine Tööhõive Seadus