Kuidas saada USA kodanik Kui te olete siin illegaalselt

Kui te olete USA ebaseadusliku sisserände staatuse, siis on väga raske saada USA kodakondsuse.Tegelikult mõnel juhul see osutub võimatuks.Isegi kui teil on õigus, siis võib-olla ootama 15 aastat või rohkem, kõige selle aja oma kodumaal.Mõnel juhul on see protsess saab kiirendatud ja seda ei ole vaja jätta meile tõenäoliselt rada on läbi abielu USA kodanik.

, mida te vajate

  • sünnitunnistus
  • Passport
  • abielutunnistus
  • USCIS Vorm I-130
  • USCIS Vorm I-485
  • USCIS Vorm N-400

juhised

  1. kindlaks, kas sisestatud USA seaduslikult või ebaseaduslikult.Kui te ei liigu läbi USA immigratsiooni kontrollpunkti kohta kehtivat viisat, siis sisenes USA ebaseaduslikult ja ainult nii on võimalik rännata siis, kui sa sisenes USA enne 30. aprill 2001, ja oli sisserände esitatud avaldusestteie nimel enne seda kuupäeva, mis siis oleks saanud siis, kui neid on esitatud.Kui ei ole, siis peaaegu kindlasti loobuda sisserände protsessi.Kui sisestasite USA kehtivat viisat, kuid riigis kauem, s

    iis võib ikka on võimalus saada USA kodanik.

  2. Abiellu USA kodanik.USA kodakondsuse ja immigratsiooni Service (USCIS) peavad olema veendunud, et oma abielu viidi läbi "heas usus", mis tähendab, et sa ei abiellu eelkõige selleks, et saada sisserände kasu.

  3. Kas teie abikaasa esitada USCIS Vorm I-130 avalduse enda nimel.Sa ei saa faili selle avalduse ise.Lisatud dokumendid nagu oma sünnitunnistus, abielutunnistus ja passi vaja.

  4. Esitada USCIS Vorm I-485 avalduse muuta oma sisserändaja seisundit alaline elanik niipea, kui I-130 avalduse kinnitamist.Mõningatel juhtudel I-130 ja I-485 saab esitada samaaegselt.

  5. Oodake nõutud aja jooksul ja kasutada USCIS Vorm N-400 taotleda USA kodakondsust.Enamikul juhtudel oma ooteaeg on kolm aastat.USCIS saadab sulle teate, millal ja kus käia oma naturalisatsiooni intervjuus.

  6. Osale naturalisatsiooni intervjuu ja võtta naturalisatsiooni Test.Sul on katsetatud põhi inglise keele oskus ja põhiliste USA ajaloo ja ühiskonnaõpetuse.

  7. Osale tseremooniat ja võtta ustavusvanne.Kuigi siis peavad loobuma välisriikide vaadete, on siiski võimalik USA õiguse kohaselt omada topeltkodakondsust.

Tips & amp;Hoiatused

  • Kui sisestatud USA ebaseaduslikult saab abielluda USA kodanik, jätke USA, on oma abikaasa esitada Vorm I-130, ja taotleda vabastust keeld sissesõidukeelu USA Sedaantakse ainult siis, kui saab tõendada, et te kannatate äärmiselt rasketes kui sa ei kuulu USA Selle vabastuse harva anda.
  • Kui sisestatud USA seaduslikult, kuid riigis kauem oma viisa rohkem kui 180 päeva, ei jäta USA, kuni teie alaline elukoht taotluse heaks ja te saate oma alalise elamisloa.Kui teil kauem riigis oma USA viisa rohkem kui 180 päeva, siis võiks kolme aasta baar riiki tagasi.Kui teie riiki kauemaks perioodil oli vähemalt üks aasta, siis kehtib 10-aastase sissesõidukeelu baar.

Resources

  • USCIS Esileht
57
0
0
Usa Poliitika