Nõuded turistiviisaga

Travel Ameerika Ühendriigid on tõsiselt piiratud suurt rahvusvahelist mugavaks.Travelers riikidelt antagonistlik Ameerika Ühendriigid kogeda väga rasketes piirangud ja nõuavad kõige põhjalikum julgeolekukontrolli.Sugulaste USAs, eriti neile, kes ei oska inglise keelt, osutub üsna heidutav ülesanne.

Mis on Visa?

  • See võib tunduda rumal küsimus, kuid esimest korda rahvusvaheline reisijate on tõenäoliselt kunagi näinud viisa enne.Enamik viisasid välja nagu ajutine ID paksule paberile, nagu visiitkaart, templiga, mis tähistab isikut on maa külastaja.Pass tavaliselt ei piisa esmakordselt reisijate;reisijad peavad dokumenteerima, miks nad peavad sisenemise Ameerika Ühendriigid.

Mis tüüpi Visa sa vajad?

  • planeerimine, mida sa pead tegema, reis USA ka enne oma lahkumist saab salvestada palju peavalu reisi ajal.Kui te rangelt saada viisa ja siis otsustada, sa armastad maa nii palju, et elate USAs ja leida tööd, mida on vaja uuesti taotleda äri viisa.Tööandjad ei palgata teid, kui teil on juriidiline

    õigus töötada riigi.

Kas teil on õigus viisavabaduse?

  • Mõned riigid tegema koostööd USAga teha reisi riikide vahel lihtsam ja vähem piiratud.Department of Homeland Security pakub elektrooniline reisiluba;ESTA ei maksa midagi ja saab automaatselt määrata oma abikõlblikkuse reisi jooksul USA Need, kes ei soovi kasutada seda süsteemi peavad täitma paberkandjal I-94W.

Nõuded

  • USA eeldab, et kõik taotlejad reisiviisad kavas rännata meil ületada seda eeldusel, külastajad peavad tõestama, et nad kavatsevad jääda piiratud aja jooksul, on rahaliselt võimalik jäädaUSA, on elamist väljaspool USAd ja hoidke mõjuvad sidemed kodumaale, tavaliselt suurt perekonda ja loodud töökohti.

    Kui suudate tõestada, sa ainult sõidad, pead oma kohaliku USA saatkonda või konsulaati.Saatkonna täitke nonimmigrant taotlusvorm DS-156.Samuti on soovitatav, et teil täita täiendava vormi DS-157;see vorm on vajalik mees külastajaid vanuses 16-45 ja kõik külalised rahvaste peetakse USA riiklikeks sponsorid terrorism.

    Üks peab pass kehtima järgmise kuue kuu jooksul, 2-by-2 foto ja nõutava tasu, tavaliselt $ 131 DS-156 kujul.

Hetkel ei ole õigust?

  • Enne kulutuste aega ja raha viisa taotlemise veenduge, teil on õigus saada turistiviisa.Konsulaarametnik võib kaaluda teil ABIKÕLBMATUKS põhineb tema seaduse tõlgendamine.Saada terveks enne reisi, sest nakkushaigused on põhjust keeldumiste.Narkomaania ja kuritegude tavaliselt diskvalifitseerida üks saamast viisa.Need, kellel on tõsised kuriteod on tõenäoliselt anta viisat.

407
0
0
Muud Seadused