Kuidas taotleda USA viisa Residency

United States resident viisa lubab välisriikide kodanikel püsivalt elada, töötada ja õppida mõnes riigis.Mis lubaduse võimalus, ränne Ameerikasse on tähtis otsus, mis tuleb hoolikalt kaaluda.Et muutuda isegi õigus taotleda viisat, siis tuleb sponsoriks sugulane, alaline elukoht, või tulevane tööandja, kes on juriidiline USA kodanik.Kandideerimine tugineb suuresti koostööst teid ja teie sponsori avalduse oma USA residentuuri.

  • esmalt kindlaks, kas teil on vaja USA sponsor, sest teil võib olla õigus saada Diversity Visa (DV).Mitmekesisuse Immigrant Visa Program juhuslikult väljastab 50000 viisade aastas taotlejatele riikidest madala sisserände määr Ameerika Ühendriigid.Et saada, peate olema keskkooli hariduse ja kaks aastat töökogemust ametikohal, mis nõuab vähemalt kaks aastat koolitust.Vaadake USA Bureau of konsulaarküsimused kodulehel täita DV taotluse, kui teie riigis on praegu loetletud abikõlblikud, vastasel jätkata standard protsessi.

  • Kas teie seaduslik alaline ela

    nik sponsor esitada I-130 avalduse aadressil USA kodakondsuse ja immigratsiooni Teenused (USCIS) Center lähemal oma koha USA elukoht.Kui USCIS kinnitab avalduse, edastatakse see töötlemiseks National Visa Center (NVC).

  • Oodake NVC saata Teile arve Immigrant Visa töötlemine tasu.Sinu sponsor (avalduse esitaja) saavad ka arve seletust Support tasu 70 $.Sa nii antakse võimalus esitada oma makseid online, tšekiga või raha, et läbi posti.Kui teie sponsor on tasunud, siis NVC nendega ühendust laadida ja täita vajalikud paberid sinu eest.

  • Veenduge, et teie sponsor lõpetab I-864EZ seletust toetusavalduse (vt Resources) Interneti suurtähtedega, kui eelistatud välisministeerium.Eesmärk vandetunnistuse toetus on tõendada, et immigrant, siis on piisavalt rahalist toetust, et elada USA riskimata muutub sõltuvaks valitsuse heaolu.Vorm peaks olema trükitud esitamise sest see ei aktsepteerita elektrooniliselt.

  • Too täielik seletust toetusavalduse oma sponsor ja esitada need määratud konsulaarametnik või Immigration Officer.Seda saab teha välismaal USA saatkonna või konsulaadi oma pädevust.

  • Valmistu kohustusliku meditsiinilise läbivaatuse vaja kõigi USA viisa taotlejad.Külasta travel.state.gov/visa (vt Resources) täielik nimekiri volitatud paneel arstid välismaale.Peate ühendust üks määratud kontorid füüsilise läbivaatuse, vereanalüüs, ja rindkere röntgen.Saada oma vaktsineerimine arvestust ja immuniseerimise kirjed arst pärast eksami.

  • Laske NVC korraldada kavandatud intervjuud teiega kinnistatud USA saatkond või konsulaat lähedal.Nad teiega ühendust kuupäev, kellaaeg ja asukoht.Vaadake Bureau of konsulaarküsimused veebilehel (vt Resources) jaoks kõik üksikasjad ulatusliku intervjuu ettevalmistus protsessi.Vajalikud dokumendid esitama hulka töölevõtu käskkiri, kehtiv pass, politsei tõend, sünnitunnistus, mida kohaldatakse kohtu ja vangla arvestust, värvifotosid, vande all antud seletust Support ja muud spetsiaalsed paberimajandust, et NVC võib taotleda vastavalt oma konkreetsele olukorrale.

  • Ärge heituge, kui te ei saa otsust varsti pärast oma intervjuus.Elab USA viisa on üks raske saada, ja mitte iga taotleja on tagatud heakskiidu.Tegelikult see võib võtta kuskil paar nädalat kuni mitu aastat viisa väljastamisest sõltuvalt tingimustest oma taotluse.Hoia oma määratud konsulaat ja NVC korduma oleku oma taotluse.

Resources

  • Lae I-864EZ seletust Support
  • loetelu paneel arstid
  • intervjuu ettevalmistus
977
0
0
Ühendriigid