Mida jõehobu süüa ?

Mida jõehobu süüa ? www.free-stock-photos.com

jõehobu on suuruselt teine ​​maa imetaja, elevant on suurim.Kuigi jõehobud on mõnevõrra kuulekas välimuse nad võivad olla ohtlikud ja agressiivseid loomi.Isu jõehobu ei ole nii suur kui loodetud võrreldes selle tohutu suurus.

tüübid

  • On kahte tüüpi jõehobu.Ühine jõehobu kaalub 3000 9000 naela ja kasvab vahel 10.-16 ½ jalga pikk.Pügmee jõehobu kasvab kuni 4 ½ jalga pikk ja kaalub 300-600 naela.Pügmee jõehobu on osaliselt maa kui tema jõe suhteline.Nad elavad peamiselt tiheda metsaga kaetud alad ja toituvad eri tüüpi taimestik.

Omadused

  • ühine jõehobu on nimetatud ka jõe hobune.Kuigi jõehobu on maa imetaja on hästi kohanenud vett.Loom on selge membraani, mis katab oma silmad, et kaitsta neid vees ja veel võimaldab neil näha vee all.Tema ninasõõrmed tihe ja jõehobu mahub oma hinge 5 minutit või kauem.Kuigi jõehobu kulutab palju elu vees ta ei oska ujuda.

Tähendus

  • Mõlemat tüüpi jõehobud on taimtoidulised.Nende toit koosneb peamiselt rohtu ja veetaimed.Na

    d veedavad suurema osa oma päeva lamab madalas vees.Nad veedavad ööd karjatamiseks.Jõehobud võivad toituda kuni kuni 6 tundi korraga.Jõehobud tavaliselt söövad laigud lühike muru lähedal madalas vees.Nad söövad ka heina, lutsern ja leida puu nauditav.Jõehobud võib tarbida vahemikus 80 kuni 100 naela toidu iga päev, kuid võrreldes maksimumsuurus hippopotamus mis on tegelikult tagasihoidlik kogus toitu.Jõehobud viia üsna istuv eluviis, mis ei nõua palju toiduenergia.Jõehobu võib ulatuda kuni 3 nädalat söömata.

kaalutlused

  • Kui jõehobu jääb veest liiga kaua see võib põhjustada dehüdratsiooni.Jõehobu ei ole higinäärmeid.See eritab paks punane aine pooridesse muutes jõehobu ilme, nagu oleks see higistamine verd.See aine hoiab looma naha niiske ja kaitseb päikesepõletuse eest, kuna jõehobu kulutab üsna natuke aega soojenedes päike.

Function

  • hippos saab paljuneda maal või vees.Naine jõehobu sünnitab üks järglaste pärast tiinus kestab 8 kuud.Naine võib sünnitada maal või vees.Ta õde tema laps 8 kuud ja saab teha veealuse samuti maal.Emane jääb koos oma imiku ja ei jäta süüa, kuni see on ohutu lapsele söövad koos emaga.

Effects

  • jõehobu on eluiga umbes 45 aastat.Jõehobud on sotsiaalsed loomad, kes elavad rühmadena 10 kuni 30 looma.Mõnel juhul karja jõehobud võivad sisaldada 100-200 looma.Karja sisaldab tavaliselt domineeriv mees, kes võib paarituda kõik emased karjas.Mees jõehobud aeg-ajalt on kaitsta oma turgu valitseva seisundi lettidele agressiivsus.Kuigi raske jõehobu hakkab tavaliselt tagasi alla ja minema jalutada pärast väljapaneku domineerimise mõnikord raskeid vigastusi või isegi surm saabub.Jõehobu tavaliselt ei tüüta inimesi, kuid võivad rünnata, kui provotseeritud või ohustatud.

Potentsiaalne

  • ühine jõehobu ei ohusta, kuid nad on ohus.Nad kord uitas kogu Aafrikas, kuid nende territooriumil on muutunud väiksemaks, kuna progressiivse liikumise inimestel võtta looma looduslik elupaik.Jõehobud on ka jahti ulatuslikult nii toidu ja elevandiluu kihvad.Pügmee jõehobu on ohustatud peamiselt tingitud asjaolust, elupaikade kadumise tõttu metsade hävitamist.

Resources

  • WhoZoo.org
  • Animals.NationalGeographic.com
  • AWF.org
779
0
1
Loomad Ja Teadus