Sisseränne Nõuded Holland

Hollandi sisserände nõuded erinevad , sõltuvalt viisa liik , mida vaja . passi heakskiidu pildi timur1970 alates Fotolia.com

Holland, ka tuntud kui Hollandis on väike riik, mis asub Lääne-Euroopas.Hollandi segu kultuuridest muudab huvitav ja mitmekesine paik elamiseks, töötamiseks ja külastada.Holland nõuab mitmete erinevate sisserände dokumente, olenevalt taotleja asukohariigi ja pikkus taotleja viibimine Holland.

Standard Immigration Dokumendid

  • Et ajutiselt või alaliselt rännata Holland, sul peab olema kehtiv pass.Pass peab välja oma riigi kodakondsus, on vähemalt üks tühi leht ja kehtib vähemalt kuus kuud varem aegumiskuupäev viisa.Samuti peab esitama täiendavaid passipilti, raha, et maksta viisa tasud ja asjakohane viisataotluse.

Euroopa Majanduspiirkonna (EMP)

  • Kodanikud teiste rahvaste Euroopa Majanduspiirkonna ei pea lisadokumente elada ja töötada Holland.Kuna lepingud ja määrused, kõik kodanikud Euroopa Majanduspiirkonna on võimalik rännata ja vabalt liikuda selle tsooni, kuhu kuuluvad kõik 27 Euroopa Liidu liikmesriiki

    ning Island, Liechtenstein ja Norra.

Schengeni tsooni

  • Holland nõuab kodanike mõned riigid saada Schengeni viisat riiki sissesõiduks.See turismi viisa on neile, kes kavatsevad reisida jooksul Schengan tsoon, mis hõlmab Holland, vähem kui 90 päeva kuue kuu jooksul.Schengan Zone koosneb 25 Euroopa riikidele.Euroopa Schengeni viisa taotlemise, pass, lisaks passipilti ja nõutavad tasud tuleb esitada lähimasse Holland saatkonda või konsulaati oma kodumaal.

American Turistid

  • Holland ei nõua Ameerika kodanikel saada Schengeni viisa turismi kui külastuse kestus on 90 päeva või vähem.

elamisluba

  • neile, kes tahavad elada Holland rohkem kui 90 päeva, elamisluba tuleb saada enne, kui nad on lubatud riigis viibida.Immigratsiooni ja naturalisatsiooni Service Madalmaade (IND) peab taotluse rahuldamise.Agentuur leiab põhjustel viibib Hollandis, nagu näiteks töö või õppimise ja kas heaks kiita või tagasi lükata taotluse.Taotlejad elamisluba, peavad esitama standard dokumentatsiooni, arstliku läbivaatuse, tõend tervisekindlustuse tõend raha samas riigis ja tõend ei ole kriminaalkorras karistatud.See võib kesta kuni 6 kuud töödelda elamisluba.

520
0
1
Mod