Kuidas taotleda viisat Jamaica Ameerikasse

Jamaica kodanikele, kes reisivad Ameerikas turismi tuleb viisat taotleda enne reisi riigid.Kuna viisa taotlemise protsess võib kesta mitu nädalat, USA välisministeerium soovitab külastajad kohaldatakse vähemalt kuu ette.

, mida te vajate

  • Pass kehtib 6 kuud pärast uuesti sisenemise Jamaica
  • 2-by-2-tolline headshot foto
  • Dokumendid üksikasjalikult kavandatavat riigis viibimise kestust USA ja reisi rahastab
  • $ 131 (alates 2009. aastast)

juhised

  1. Taotleda B-2-viisa, kui sa oled Jamaica resident, kes soovivad reisida Ameerika Ühendriikidesse turistina.Esiteks leppida intervjuu USA saatkonna Kingston helistades tasuta number noteeritud konsulaat kodulehel (Kingston.usembassy.gov).Oodatud ootama aega intervjuule saatkonda on 17 päeva.

  2. koguda vajalikku paberimajandust oma ametisse.Intervjuud, siis tuleb tuua pass, mis kehtib 6 kuud pärast oma naasmist Jamaica ja 2-by-2-tolline täis-ees headshot ilma pea katted ja abiseadmed (näiteks päikeseprillid).S

    ee foto on vaja olla vähem kui 6 kuud vana.Peate ka dokumente, mis näitab oma kavatsetava viibimise kestus USA ja tõend, et teil vajaminevast rahast, et katta oma reisi.(Neid dokumente saab peaaegu kõike, eeldusel, et nad on pärit professionaalse allikas.)

  3. Mine oma ametisse vestlusele konsulaarametnike ja täitke vorm DS-156.Digitaalne sõrmejälg on ka tavaliselt tehakse.Lisaks võivad ametnikud küsivad mõned taotlejad täita üht vormi (DS-157), mis on loetletud extra andmeid reisiplaane.Kõik taotlejad palutakse ka maksma menetlustasu umbes 131 $ (alates 2009. aastast).

  4. Oodake viisa pärast oma intervjuus, mis kestab tavaliselt umbes 4 päeva töödelda.Pea meeles, et teatud juhtudel võib see võtta kuni 60 päeva.Kui teie viisa on saanud, siis võib vabalt reisida Ameerika Ühendriikidesse.

732
0
0
Tourist Visa