Kuidas taotleda Student Visa USA

taotlemine USA üliõpilase viisat on aeganõudev protsess, mis nõuab konkreetseid dokumente kui ka olulise rahalise ja haridusalast teavet.Kuigi protsess ei ole raske, see võib olla veidi suur, kui taotleja ei ole tuttav nõuetele.Enne taotleda õpilase viisa, tutvuge protsessi.

juhised

  1. Veenduge, et kooli te plaanite osaleda on registreeritud Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS,)online-andmebaasi õpilase viisa saajatele.Tasu (SEVIS I-901) on vajalik iga õppetöö, sõltumata programmide arv, mida võetakse samal ajal kui USA.

  2. Anda asjakohased dokumendid koos taotlusega: vorm I-20A-B, tunnistus sobivus mitte-immigrandi (F-1);Student Status Akadeemilise and Language Õpilased, või Vorm I-20M-N;Tunnistuse saamise mitte-immigrandi (M-1);ja Student Status kutseõppurite.Teie abikaasale ja / või ülalpeetavat (s) tuleb allkirjastada samuti osalevad kooli.Kinnita asjakohased rahalised ja haridusasutuste dokumente, sealhulgas ärakirju ja skooriga.

  3. Esita mitte-immigrandi viisa taotleja (moodustavad DS-156), kus vorm DS-158.Kuupäev ja allkiri igal kujul ja tagasi siis Bureau of Consulary asjade või esitada e-vormis avaldus.Esitada paberkandjal avalduse:
    US Department of State
    2201 C Street NW
    Washington, DC 20520
    Call (202) 663-1225 viisa informatsiooni.

  4. Täida intervjuus.Valmistada tuleb sõrmejäljed ja on end pildistada.Sa ei tohi ka kehtiva passi ja anda 2-by-2-tolline fotot.

  5. Pay õpilase viisa taotlemise tasu ja säilitada laekumise enda jaoks.Tasud erinevad, nii küsida hinnakirja, kui Te taotlete.

Tips & amp;Hoiatused

  • Valmista oodata neli kuni kuus nädalat oma õpilase viisa töödelda.
  • alati allkirja ja kuupäeva iga dokumendi vältida asjatuid viivitusi.

Resources

  • US Department of State
911
0
0
Tourist Visa