Kuidas saada mitmekordne Tourist Visa Hiinasse

Sa pead saada mitmekordne turistiviisaga Hiinasse saatkonna või konsulaadi Rahvavabariigi Hiinas.Tema valitsus teeb selle protsessi üsna lihtne, kuid nõuab, et kõik paberitöö selleks.Hiina valitsus ei kõhkle eitada mitmekordne turist viisataotluse kui ühte dokumenti on rikkis.Samuti on oluline, et võimaldada piisavalt aega mitmekordne turistiviisaga Hiinasse tuleb töödelda.Kui teil oodata viimase hetkeni, et te ei saa seda enne oma kõrvale oma reisi Hiinasse.

, mida te vajate

  • Kehtiv pass
  • taotluse vorm "L" viisa
  • passipildi
  • Lennupiletite
  • Hotel reservatsiooni ega kirja hosts
  • $ 130 tšeki või rahakaardiga

juhised

  1. Veenduge, et teil passi kehtivusaeg on vähemalt kuus kuud pärast seda, kui on kavas lahkuda Rahvavabariigi Hiina viimast korda oma korduva sissesõidu turistiviisaga.Hiina ei luba sisestada, kui sul on vähem kui kuus kuud kehtivuse lahkus oma passi.Kui teil on mitmekordne turistiviisa lõpeb passi, see muutub väärtusetuks.Sa pe

    ad saada teine ​​oma uue passi.Kui teie praegune pass on lähedal möödumist, saad uue enne taotlemise mitmekordne turistiviisaga Hiinasse.

  2. Külasta veebilehte saatkonna Hiina ja alla laadida mitmekordne turistiviisaga taotluse.Kindlasti alla laadida vorm "L" viisa.Link taotlus on esitatud Resources.Kindlasti täitke vormid täielikult ja allkiri.Mitmekordne turistiviisaga Hiina kehtib kas kuus kuud või üks aasta.Kui teil on Hiina American sündinud Hiina, Taiwan, Hong Kong või Macau, saad mitmekordne "L" viisa kehtib 24 kuud.

  3. Kinnita tõendavad dokumendid taotluse vormi.See hõlmab üks pass suurus foto, koopia taotleja edasi-tagasi lennupileti ja tõendi hotellide broneeringud.Kui teil on viibiv eramaja Hiinas, tuleb lisada ka kirja oma hosts väites, et nad on eluaseme teil külastuse ajal.

  4. maksta taotluse läbivaatamise tasu eest mitmekordne turistiviisaga Hiinasse.See on $ 130 olenemata sellest, kas te taotlete kuue kuu korduva sissesõidu turistiviisaga või ühe aasta mitmekordset sisenemist turistiviisaga.Kuna need on sama hinnaga, siis võiksime sama hästi taotleda üheaastase korduva sissesõidu turistiviisaga Hiina.Maksta on võimalik koos rahakaardi või isikliku kontrolli.

  5. Lisa täiendavat tasu, kui sa oled kiire, et saada oma korduva sissesõidu turistiviisaga Hiinasse.Standard töötlemise aeg on neli päeva jooksul taotluse saabub Hiina saatkond.Juba 20 $ Express teenustasu, töötlemise väheneb kaks päeva.Sest $ 30 extra Express teenustasu, töötlus toimub päeval, mil see laekub.

  6. Esita oma taotlus mitmekordne turistiviisaga Hiinasse.Pange kõik oma dokumendid sees suur kirjaümbrik.Saada tähitud posti või kulleriga aadress taotlusvormil.Hiina saatkond ei võta vastu taotlust saata muul viisil.

Resources

  • Multiple Entry Touist Visa Hiina
139
0
0
Tourist Visa