Mehhiko Tourist Visa nõuded

Sõltuvalt sellest, kus te olete pärit, sa tegelikult ei vaja viisat (või passi, et asi) siseneda Mehhiko.Kuid trikk on see, et saada tagasi oma kodumaal või muus riigis, võib osutuda vajalikuks paberimajandust nagu pass või viisa.Et saada sellist paberid, aga siis tuleb külastada konsulaarsuhete veebilehel Mehhiko saatkond oma kodumaale, et saada nõuetekohast teavet selle kohta, kuidas toimida vajalikud dokumendid reisi Mehhikosse.

USA kodanike

  • sisestamiseks Mehhiko, USA kodanik ei vaja näidata ka pass.Kõik mis on vajalik on kõik kehtivad USA ID.Kuid selleks, et uuesti riiki siseneda, seal on nõuded, et USA valitsus on, mida tuleb rahuldada, et uuesti riiki siseneda (vt Resources).

Isikud, kes ei pea Viisad

  • pärit isikud Andorra, Argentina, Austraalia, Austria, Belgia, Kanada, Tšiili, Costa Rica, Tšehhi Vabariik, Taani, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Suurbritannia, Kreeka, Ungari, Iirimaa, Island, Iisrael, Itaalia, Jaapan, Liechtenstein, Luksemburg, Monaco, Holland

    , Uus-Meremaa, Norra, Poola, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Singapuri, Sloveenia, Hispaania, Lõuna-Korea, Rootsi, Šveits, Uruguayja / või Venezuela ei pea olema pass saada sissepääs Mehhiko.Selle asemel, kodanikud nendest riikidest peab näitama kehtiva passi ja on vajalikud turismi- või äri paberimajandust täita ja esitada immigratsiooni- ja Tolliameti pärast riiki sisenemist.Need vormid on kättesaadavad aadressil reisibürood, pardal lennukid marsruudil Mexico, või immigratsiooni- ja tolliametnikud Mehhikos.

Kodanikud, kes vajavad Passid

  • Kui inimesel on pärit riigist, mis ei ole loetletud eespool, siis ta peab minema Mehhiko saatkonda või konsulaati ja taotleda viisat.Kui tal on sõbrad Mehhikos, on need sõbrad ühendust National Immigration Instituut (INM lühikese) Mehhiko.Nõuded paberitööd ja dokumentatsiooni saamiseks viisat riigiti.

Student Viisad

  • Kui õpite Mehhikos, peate suutma tõestada, et sul on lubatud ja võimalik rahaliselt toetada ise oma püüdlustest üliõpilasena Mehhiko ülikoolis.Seal on sageli spetsiifilised nõuded sõltuvalt päritoluriigist, seega on oluline konsulteerida INM või Mehhiko konsulaadi.

Business Viisad

  • Kui sa leiad end koos tööpakkumine Mehhiko, peate tõendama, et teil on tööd INM.

Resources

  • USA kodanik Re-entry suunised
481
0
0
Tourist Visa