Kuidas saada viisa Malaisia ​​Omaan

kodanikud paljudes riikides on võimalik saada mitu kuud turismi- või äri viisadega Malaisia ​​saabumisel, kuid mõningatel juhtudel peate külastama Suursaatkond Malaisia ​​Muscat.Jälgi seda samm-sammult juhis, et aru saada, kas teil on võimalik reisida Malaisia ​​Omaan ilma eelnevalt kinnitatud viisa, või mida sa pead tegema, et saada viisa enne väljalendu.

, mida te vajate

  • kõigi reisijate jaoks:
  • International pass kehtima vähemalt 90päeva pärast oma kavatsetud lahkumist Malaisia ​​
  • Reisijatele, kes vajavad viisat enne väljalendu Malaisia:
  • 2 passipildi suuruses
  • Visa tasu (olenevalt päritoluriigis)
  • Kaks täidetud ja allkirjastatud taotlusvormid
  • Tõend edasine teekond (tagasisõidupilet või reisiplaani alates reisibüroo)
  • Kuupäevad kavandatud reisi
  • reisijatele, kes otsivad kehtiv õpilane või tööviisa või viisa viidates:
  • tõend, et piisavad rahalised vahendid (originaal ja koopia viimase pangaväljavõte)
  • kirja sissejuhatus (kavatsuste) omakolledži, ülikooli või tööandja

juhised

  1. Külasta ametlikul kodulehel Välisministeerium Malaisia ​​kell http://www.kln.gov.my/?m_id=53/.Klõpsake kirja oma päritoluriiki.Näiteks, kui oled kodanik Omaani klõpsake kirjas "O."

  2. Sa tuuakse ekraanile üksikasjalikult viisanõuded iga riigi tähega algavate.On kolm kategooriat viisade: Ilma Visa, Visa viitamata, ning Visa viitega.Kui vajate üliõpilane või tööviisa, peate Visa viitega.Need viisade peab heaks kiitma osakonna Immigration enne saabumist.Kui teil on vaja ainult turist või äri viisa, vaadata esimeses veerus, et näha, kas saad saabuvad Malaisia ​​viisavabalt ja kui kaua võib viibida.Kui sa ei saa, või kui teil on vaja õpilase või tööviisa, vaadake, kui kaua võib viibida Malaisia ​​koos muud liiki viisat.Kodanikud Omaani saavad kolme kuu viisa saabumisel Malaisia ​​ja ei vaja külastada Suursaatkond Malaisia ​​arvatud juhul, kui loa töötada või õppida on vaja.

  3. Kui viisa saabumisel, mida pakutakse kodanikud oma riigis on piisavalt pikk, et rahuldada oma vajadusi, siis ei ole vaja taotleda viisat Malaisia ​​isiklikult.Kui te ei saa viisat saabumisel, või kui teil on vaja teist tüüpi viisa või pikema aja jooksul, külastada Suursaatkond Malaisia ​​Muscat.

  4. Suursaatkond Malaisia ​​Muscat on avatud 7:30-02:30 laupäevast kolmapäeval.Neljapäeval ja reedel on saatkond suletud.Helista saatkonna (+968) 24698329 küsida viisa liik, mida vaja ja kinnitada milliseid materjale pead seda taotlema.

Tips & amp;Hoiatused

  • Suursaatkond Malaisia ​​võib leida aadressil allpool.Võite pöörduda ka saatkonna e-posti teel aadressil mwmuscat@omantel.net.om või faksiga (+968) 24605031.

Resources

  • Visa HQ - Malaisia ​​
141
0
0
Tourist Visa