Kuidas saada viisat Haiti Kanadasse

Kui oled kodanik Haiti kes kavatseb külastada Kanada tahes palju aega, vajate ajutist resident viisa enne kui lubatakse riiki siseneda.Omandada viisa eeldab koguda päris palju dokumentatsiooni, et tõestada oma rahalist toetust ajal oma visiidil ja oma kavatsusest naasta Haiti kord oma visiidi lõppu.Nii planeerida ja kontrollige ja kontrollige iga oma dokumente - võimalike vigade või puuduste võib tähendada, et teie taotlus tagasi lükata ja pead uuesti oma tasu taotleda uuesti.

, mida te vajate

  • Passport
  • Üks hiljutine passi suurus foto iga isik, keskohaldab
  • Viimased Bank kiri ja Booklet
  • Viimased Tööhõive kiri, mis näitab oma palga ja tööstaažiga
  • Kutse ja tööhõive kirja isik, kes on kutsunud teidKanada
  • Manilla ümbrik

Kuidas saada Visa Haiti Kanada

  1. Ole kindel, et teie pass kehtib vähemalt ühe aasta jooksul pärast sa esitab ajutine elanikviisataotluse kohta.Kui seda pole, siis tuleb uuendada oma passi enne avalduse esitamist või see

    tagasi lükata.

  2. Omandada passi suurusega foto ise.See foto peaks 2in.x 2in., hõlmavad eestvaade sa ülevalt juukseid oma õlgadel, ja funktsioon oma ihulikku palet (no päikeseprillid või müts tuleb kanda).Taustal peaks olema tavaline valge või valkjas.

  3. ühendust oma pangaga ja omandada standard pank kirjas ja brošüüri ajutine elanik viisa taotluse.Nad on tõenäoliselt tuttav vorm, kuid tuleb öelda, et see peaks olema ametlik pank kirjaplangil, ka oma täisnimi, nagu see on teie passis ja arv ja summa oma pangakontolt (see peaks olema rohkem kui piisav, etkatta pikkus viibimise Kanada).

  4. saada pangakonto eelnõu summas US $ 75, CAN $ 75 või Gourdes 2700 katteks tasu oma ajutised resident viisa.Kindlasti saada kätte enda jaoks.

  5. Võta oma boss ja saada viimaste tööhõive kirja.See kiri tuleb kirjutada ametlik firma paigal ja ka oma täisnimi, nagu see on teie passis, kui kaua, et olete töötanud, et ettevõte, summa oma palgast, ning kontaktandmed ja allkiri oma juhendajale.

  6. Kontakt isik, kes kutsus sind ajutiselt elavad Kanadas.Kas neid kirjutada kirja üksikasjalikult, muuhulgas pikkusest kavatsetav viibimise.See kiri peab sisaldama konkreetset teavet.Otseseid juhised nõuetele, külastada Haiti Kanada saatkonna kodulehelt (http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp).

  7. alla oma ajutine elanik viisa vorm, lisateavet vormi, pere-vorm, ja politsei, sõjaväe või riigi / valitsuse teenus lehel (vajadusel) alates Haiti Kanada saatkonna kodulehelt (http: //www.canadainternational.gcCa / haiti / viisad / ajutiseks resident-temporaire.aspx? lang = eng).

  8. Tee kaks fotokoopiad (iga) oma pass, suurusega foto, pank kirjas ja brošüüri, viimastel tööhõive kirja, küllakutse ja ajutine elukoht viisataotlusvormide.Pane üks komplekt koopiaid kuskil ohutu.Seejärel aseta teine ​​rühm eksemplaris Manila ümbrikus.Samuti pange pass, panga eelnõu ja originaalid muud dokumendid, et sa kopeerida oma Manila ümbrikus.Kontrollige ja doublecheck et kõik on hinnas.

  9. Tooge oma Manila kaust täis kõik oma dokumendid Kanada saatkond Port-au-Prince, Haiti.See on koht, kus peate taotlema isiklikult.Pea meeles, et need on ainult avatud esmaspäevast neljapäevani 08:00-10:00 ja nad sulgesid eelmisel neljapäeval iga kuu.

    Kanada saatkonna
    Immigration jaos
    Route De Delmas vahel Delmas 71 ja 75
    Port-au-Prince, Haiti
    Telefon: 011 (509) 2-249-9000

Tips & amp;Hoiatused

  • Kui teil on erilisi asjaolusid, reisides koos teistega, kui te praegu elate väljaspool Haiti ega nõua mitmekordne viisa, võite maksma erinevat tasu või lisada täiendavaid dokumente.Külasta Haiti Kanada saatkonna kodulehelt erijuhtudel.

Resources

  • Haiti Kanada saatkonna kodulehel
104
0
0
Tourist Visa