Green Card Travel Nõuded Re - Entry USA

Teie pass peab kehtima . passi pilt Alison Bowden alates Fotolia.com

Et uuesti siseneda USA alaline elanik nõuab kehtiv pass riigist, mille kodanik ta on, samutiRoheline kaart.Roheline kaart on tuntud ka kui alaline elanik Card või Vorm I-551.Lisaks sellele, kui te olete kulutusi aastas või rohkem väljaspool Ameerika Ühendriike, vajate sissesõidukeelu luba.

Passport

  • Nii roheline kaart ja pass peab praegune kui üritad uuesti siseneda Ameerika Ühendriikide aegunud passi võiRoheline kaart on tõenäoline, et saada reisija hätta.See võib põhjustada teil on sissesõidukeelu Ameerika Ühendriigid.

Green Card

  • Kui saabud sadamasse sisenemist tolliametnikud uurib oma rohelise kaardi ja muude isikut tõendavate dokumentide et teil on teiega.Teised dokumendid sisaldavad passi või välisriigi kodanik IDkaardi.Ametnik teeb kindlaks, kas teil on õigus siseneda Ameerika Ühendriigid.Reisimine väljaspool Ameerika Ühendriike vähem kui kuus kuud ei tekita mingeid probleeme rohelise kaardi omanikele nii ka

    ua kui on roheline kaart sinuga peale teie tagasi.Kui te kaotate oma rohelise kaardi välismaale sõites, saad transpordi kirja lähima USA saatkonda või konsulaati.

Re-sissepääsuluba

  • Kui alaline elanik on välja USA jaoks aega enam kui aasta ning ühtekokku vähem kui kaks aastat, sissesõidukeelu on nõutav, etuuesti riiki siseneda.See re-entry on nõutav lisaks kehtiv roheline kaart.Re-entry load (Form I-131) tuleb omandada USAs enne alaline elanik alustab oma teekonda.Taotluse võib tunnustada üksnes juhul, kui taotlus on esitatud, kui isik on Ameerika Ühendriigid.Rakendused nõuavad sõrmejäljed ja fotod, et seda saaks lugeda.Kui taotleja jätab Ameerika Ühendriigid samas kui otsus ei ole veel tehtud taotluse uuesti sissesõiduluba, on ebatõenäoline, et see tulemust mõjutada otsust.Siiski, kui nad on lahkunud ilma oma sõrmejäljed ja täiendavaid biomeetria kogutud, siis on võimalik, et taotlus ei kuulu rahuldamisele.See on mõistlik sõita sellises olukorras nagu rakendus võib keelduda, kui püsiv elukoht on riigist välja ja sel juhul võib reisija on keelatud siseneda riiki.

80
0
1
General Travel Tips