Mehhiko immigratsiooninõudeid

Mehhiko immigratsiooninõudeid Alexander Steffler: Flickr.com

Mehhiko valitsus, läbi selle Instituto Nacional de Migracion (INM), annab üheksa erinevat tüüpi sisserände dokumendid välisriigi kodanikud - kõik, mis algavad tähtedest FMjaoks "forma migratoria."Kuigi mõned neist dokumentidest kehtida konkreetse programmi või, nagu maatöölistele kaudu sisenevad Chiapas, teised on saadaval laiemalt määratletud grupid, nagu turistid, välismaalased, kes töötavad Mehhiko või alalised elanikud.

Turistid

  • FMT on sisserände dokument antakse turistidele piiripunktide võimaldades neil on kuni 180 päeva riigis.Seal on väike tasu FMT umbes US $ 25, kuid tasu on kantud oma lennupileti kui saabutakse õhku.Turistid sisenedes maa ületamisel tuleb minna panka mingil hetkel viibimise ajal maksma tasu.

    Mehhiko valitsus nõuab 135 rahvusest saada viisa on Mehhiko konsulaadi saamisele eelnev FMT (loetelu nendest riikidest on saadaval inm.gob.mx/index.php?page/Paises_visa. Kodanikud United States, Kanada, Hispaania, Suu

    rbritannia ja Austraalia, muu hulgas ei vaja viisat.

mittealaliste Residence

  • FM3 on sisserände dokumendi inimesed, kes töötavad või elavad Mehhiko, kuid mitte alaliselt. See hõlmab välismaalasi, kes on:

    Asukoht Mehhiko off tulu / kokkuhoidu mõnest teisest riigist (nt pensionärid).
    Töötamine Mehhiko oskustöölise erialast.
    Asukoht Mehhiko investor Mehhiko majandust.
    EluMehhikos Mehhiko pereliige.
    Töö Mehhikos kui sportlane või kunstnik.

    Kuna FM3 omanik ei peeta alaline elanik Mehhiko, viisa on klassifitseeritud "documento migratorio del ei inmigrante" või nonimmigrant sisserände dokument.See tuleb uuendada igal aastal.

Kandideerimine

  • taotleda FM3 peab taotleja esitama järgmised dokumendid INM:

    täidetud vormi tuntakse Solicitud de Trámite Migratorio või taotlemine Immigration kord.
    koopiad iga lehekülje (isegi tühi ones) taotleja passi.
    tasumist tõendavad taotluse läbivaatamise tasu (umbes US $ 150 esmakordne kohaldamine, umbes US $ 40 uuendamise).
    Koopia FMT turistikaart, kui taotleja on juba Mehhikos.
    tõend residentuuri, tuntud kui "comprobante de Domicilio," kui taotleja on juba Mehhikos.See nõue on tavaliselt rahul kommunaalteenuste arve taotleja aadress Mehhikos, isegi kui hageja nime ei ole arve.
    Viis 4x4 cm taotleja fotod nägu, kolm võetud otse ja kaks õigust profiili.

    Taotlejad ka palutakse esitada täiendavaid dokumente sõltuvalt motiiv oma taotluse.Näiteks keegi, kes taotlevad FM3 töötada professionaalse Mehhikos on vaja kirja oma tulevase tööandja tõendab, et nad on tööd pakkuda.Lisaks tuleb taotlejal esitada koopia oma akadeemilise kraadi koos tõlkimise ja apostille (rahvusvaheliselt tunnustatud notariaalset teinud oma kodumaal) kraadi.Pensionärid on toota rahalist tõendavad dokumendid kuusissetulek US $ 1,500, millele lisandub US $ 750 iga inimene nendega.

    Et õppida, milliseid täiendavaid dokumente on vaja iga konkreetse FM3 taotluse, peaks huvitatud isikutel kontrollida lähima Mehhiko konsulaadi.

Alalise elamisloa

  • Pärast viieaastast omav FM3 viisa välismaalasele Mehhikos võib pidada täieõiguslik immigrant taotlemisel ning saada FM2 viisat.FM2 taotlemise protsess on sisuliselt sama, mis on FM3 ja nagu FM2, siis FM3 tuleb uuendada.Eelis FM2 on, et see ei seo omanik konkreetse tööandja või kutsetegevusega, ning viie aasta pärast, omanik saab taotleda kodakondsust.Sisuliselt FM2 on Mehhiko võrdväärne USA "rohelise kaardi" ja annab selle omanikule kõige sama tsiviil- ja tööõiguse kui Mehhiko kodanik (Erandiks on sellised õigused hääletamise ja kellel on avaliku võimu).

välismaalaste Mehhiko Vanemad

  • Mehhiko põhiseaduse annab Mehhiko kodakondsusega inimeste välismaal sündinud vähemalt üks Mehhiko vanem, ja nii need inimesed ei vaja sisserännet paberimajandust.Töötada, õppida või elada alaliselt Mehhiko, nad on vaja ainult saada Mehhiko sünnitunnistus alates Registreeri Civil või kodanikeregistri.See eeldab koopia oma välismaa sünnitunnistus tõlgitud hispaania poolt ametlikult kinnitatud tõlkija koos apostilliga selle dokumendi, samuti tõend vanema Mehhiko kodakondsus.

kaalutlused

  • Hispaania-kõlarid, taotlemise protsessi jaoks FM3 või FM2 viisat Mehhiko võib veidi kohmakas, kuid mitte ülekaalukalt nii.Seetõttu taotlejad saaksid säästa advokaaditasu tehes seda ise.Protsessi algusest lõpuni kestab umbes kuu aega, trellitatud suuremate snafus.Hea sisserände advokaat võib tihti saan seda teha isegi kiiremini ja säästab taotleja vaeva täites paberimajandust ning muutes korduva reisidel kohalike INM kontoris.Taotlejad, kes ei saanud kogu vajalikku paberimajandust samas oma kodumaal on soovitatav taotleda viisat kohaliku Mehhiko konsulaadi, kuna konsulaadid on maine on lihtsam toime tulla, kui INM.

Resources

  • kataloog Mehhiko konsulaadid
  • Keskendu Mehhiko pakub seminare teemal
  • Mehhiko Instituto Nacional de Migracion kodulehelInglise
811
0
1
General Travel Tips