Sådan deaktiveres kameraet på en iPhone

Aktiver de begrænsninger funktionen på din iPhone for at deaktivere brug af enhedens kamera.Forhindrer adgang til kameraet fra skærmbilledet Begrænsninger fjerner Kamera app fra din iPhone startskærm og forhindrer enhver, der ikke har den Begrænsninger adgangskode fra at bruge app.For at forhindre andre programmer i at få adgang kameraet, fjerne deres rettigheder ved at ændre Privatindstillinger i iOS.

deaktivere kameraet

Trin 1

(Billede:. Billede venligs
t udlånt af Apple)

Åbn Indstillinger skærm og dereftervælge General mulighed for at åbne den generelle skærm.

Trin 2

(Billede: Billede venligst udlånt af Apple.)

Rul ned General skærm og tap Begrænsninger at åbne skærmen begrænsninger.

Trin 3

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Tap Aktiver Restriktioner at åbne Indstil kodeord skærmen.

Trin 4

(Billede: Billede venligst udlånt af Apple.)

Indstil en firecifret Begrænsninger adgangskode.

Trin 5

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Indtast adgangskoden for at åbne skærmen begrænsninger.

Advarsel

  • Hvis du ikke kan huske din Restriktioner adgangskode, nulstille din iPhone til fabriksindstillinger - og sætte det op som en helt ny enhed - er den eneste måde at slette adgangskoden og genvindeadgang til kameraet app.

Trin 6

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Skub Kamera knappen i Tillad sektion til venstre til Off position.

Trin 7

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Tap OK på pop-up boks for at bekræfte, at du vil deaktivere programmet Kamera.Desuden slukke for kameraet app deaktiverer også FaceTime app.

Tip

  • I stedet for at deaktivere Kamera app til at forhindre andre mennesker i at bruge kameraet, overveje at oprette en adgangskode på din iPhone til at stoppe nogen fra at få adgang til din enhed.

Fjern Kamera Tilladelser

Trin 1

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Vælg Privacy på skærmen Indstillinger for at åbne Privacy skærmen.

Trin 2

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Tap Kamera at åbne skærmen Kamera og vise listen over programmer, der får adgang til din iPhone kamera.

Trin 3

(Billede:. Billede venligst udlånt af Apple)

Skub knappen ved siden af ​​hvert program, som du ikke ønsker at få adgang til kameraet til Off position.

Tip

  • Kun apps, der har bedt om tilladelse til at få adgang til kameraet vises på skærmen Kamera.

204
0
10
I Phones