Hvad betyder en begrænset profil i Facebook Mean?

Facebook giver dig mulighed for at forbinde med nogen, du vil - men det giver dig også muligheder for at begrænse adgangen til dine personlige oplysninger til dem, du ikke kender eller har tillid til.Nemlig, Facebook giver dig mulighed for at vise en begrænset profil til visse brugere.

Limited Profil

  • typisk din Facebook-profil viser dine fotos og væg indlæg, oplysninger om dit arbejde og uddannelse, og en listeaf dine interesser, hobbyer og aktiviteter.Når du konfigurerer din begrænsede profil, kan du vælge, hvilken af ​​disse du gør og ikke ønsker brugere, du udpeger som værende "begrænset" at se.For eksempel kan du blokere adgangen til dine kontaktoplysninger eller din liste over arbejdsgivere og skoler til folk, der ikke kender dig meget godt.

Hvordan at begrænse adgangen

  • Facebook giver dig mulighed for at begrænse adgangen, når du venner med nogen.Når du tilføjer en person som en ven - eller hvis han føjer dig, når du accepterer hans anmodning - klik på "Tilf

    øj til liste" og vælg "Begrænset profil" til at begrænse ham.Dette vil give din ven til at få adgang til kun din begrænsede profil.Du kan ændre dette på et senere tidspunkt ved hjælp af "Privacy" menuen under "Konto" i menuen øverst på din Facebook-side.

Limited Brugere

  • Facebook-brugere du udpeger som værende begrænset ikke modtager besked om, at de er kun i stand til at se din begrænsede profil - og de vil ikke være i stand til at finde nogen angivelse af dette vedbrowsing din Facebook-side, så du ikke behøver at bekymre sig om dem at blive fornærmet.Den eneste måde en Facebook-bruger kan vide hun ser en begrænset profil er, hvis hun ser din profil gennem hensyn til en person, der ikke er begrænset, eller, naturligvis, hvis du fortæller hende.

Chat

  • The Facebook "Chat" vises nederst Facebook vinduet og giver dig mulighed for at chatte med andre brugere i realtid.Det er også muligt at gøre brug af din begrænsede profil her.Nemlig, kan du konfigurere Facebook Chat sådan, at brugere, der kan se kun din begrænsede profil ikke vises i din liste over venner online - også selv om de er online - og du vil ikke blive vist i deres.Klik på "Begrænset profil" under fanen "vennelister" i chat boksen og klik derefter på den grønne og hvide bar ved siden af ​​"Begrænset profil" til "Go offline" til venner, der er udpeget som værende begrænset.

812
0
0
Facebook