Sådan Begræns hvem der ser hvad på Facebook

Facebook-brugere kan styre de oplysninger, som andre se gennem Facebook indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger.Beskyttelse af personlige oplysninger indstillinger giver dig mulighed for at begrænse, hvem ser dine oplysninger til en stor gruppe, nogle få udvalgte eller endda kun dig selv.De personlige indstillinger er enkel at sætte, men processen kan tage lidt tid, hvis du planlægger at gøre hver indstilling specifikke.

Instruktioner

  1. Åbn en webbrowser, og gå til Facebook.com.

  2. Skriv din email adresse og Facebook adgangskode i de medfølgende felter på øverste højre del af siden.Klik på "Log ind".

  3. Klik på "Konto" i øverste højre hjørne, for at få en drop-down menu.

  4. Klik på "Privacy Settings", den tredje mulighed i drop-down menuen.Dette indlæser "Vælg dit Privatindstillinger" side.

  5. Klik privatliv indstilling, du ønsker at sætte i kraft fra valgmulighederne i venstre side af hjemmesiden.Valgmulighederne er: "Alle", hvor hver enkelt på Facebook

    kan se din Facebook-profil i sin helhed;"Venner af Friends", hvor kun folk på din personlige venneliste, og folk på dine venners personlige venneliste kan se din profil;"Kun venner", hvor kun dem på dine personlige venner kan liste se din profil;og "Anbefalet", som er den Facebook anbefalede privatliv indstilling.

    den anbefalede indstilling tillader status, fotos, indlæg, bio, citater, familie og relationer til at være synlige for alle, Fotos og videoer, du er tagget i, fødselsdag, religiøse og politiske synspunkter at være synlig for venners venner, og tilladelseat kommentere på dine indlæg og kontaktoplysninger at blive set af kun venner.

  6. Klik på "Anvend disse indstillinger."

Tips & amp;Advarsler

  • For yderligere at tilpasse hvem der ser hvad på din profil, kan du få adgang til "Tilpas indstillinger" linket i bunden af ​​"Vælg dine Privatindstillinger" hovedsiden.Du kan vælge at gøre hver enkelt kategori, såsom "Parforhold" For eksempel, er synlige for venner, venners venner, alle, eller du kan klikke Tilpas indstillingen.
  • Den tilpasser indstilling giver dig mulighed for at gøre dele af din profil synlig for kun dig, eller til at skjule dele af din profil fra udvalgte folk.Ændringer i denne avancerede Tilpas menuen er automatiske og træde i kraft, så snart du klikker på "Eksempel Profil."
531
0
0
Facebook