Hvordan til at gå dit profilbillede på Facebook til et andet album

Flyt dit profilbillede i et andet album så kun godkendte venner kan se det. Peter MacDiarmid / Getty Images Nyheder / Getty Images

Facebook profilbilleder giver venner og folk, der søger for dig en hurtig øjebliksbillede af dit liv.Afhængig af din Facebook sikkerhedsniveau, kunne man søge dit navn og se dit profilbillede.Hvis en eller anden grund ville du hellere organisere dit profilbillede til et andet album, der kun godkendte venner kan se, du har brug for at gemme billedet på din computer først og uploade det til et andet album, før du sletter det fra dit profilbillede standard album.

Instruktioner

  1. Log ind på din Facebook-konto.Når på Facebook hjemmeside, skal du klikke på dit navn ved siden af ​​dit profilbillede at indtaste din profil.Klik derefter på dit profilbillede.Du vil blive dirigeret til en standard album indeholder alle dine profil billeder.

  2. Klik på det profil billede, som du gerne vil flytte.Dette åbner et foto navigator, hvor du kan gennemse dine billeder.Vælg "Download", som du finder i nederste venstre hjørne af nav

    igatoren.En fil vises.Giv billedet et filnavn og navigere til en mappe, du vil huske.Klik på "Gem".

  3. Klik på "X" i øverste højre hjørne for at lukke Photo Navigator.Klik på ordet "Album", som vises øverst på profilen billedalbum.Dette dirigerer dig til en side, hvor du kan se alle dine tidligere albums.Vælg det album, som du gerne vil flytte dit profilbillede ind.

  4. Klik på "Upload billeder" i øverste højre side af siden.Klik derefter på "Vælg billeder" for at åbne en fil boks, hvor du kan vælge din gemte profil billede fra din computer.Klik på billedet og derefter klikke på "Åbn" for at uploade fotoet til det nye album.

  5. Klik på dit navn øverst på albummet siden, som giver dig mulighed for at navigere tilbage til din profil.Hvis du vil slette profilbillede fra dit profilbillede album, skal du klikke på dit nuværende profilbillede, skal du vælge den fra albummet, og klik på "Slet billede."Du kan derefter vælge en fortid profil billede som din aktuelle billede eller uploade et nyt foto helt.

596
0
1
Facebook