Kan jeg søge efter Tagged Billeder af mennesker på Facebook ?

Mark Zuckerberg er grundlægger og CEO for Facebook . Justin Sullivan / Getty Images Nyheder / Getty Images

Den sociale networking site Facebook giver brugerne mulighed for at uploade og se hinandens billeder.Et værktøj kaldet "tagging" også lader brugerne mærke de personer, der optræder i disse billeder.Selvom Facebook ikke har et værktøj, der lader brugerne søger efter hinandens taggede billeder, der er flere andre måder at finde en vens mærkede billeder.

Photo Application

  • En måde, du kan søge efter taggede billeder af andre Facebook-brugere er ved at klikke på fanen "Billeder" påi venstre side af din Facebook startside.Når du klikker på denne fane, vil du blive omdirigeret til "Billeder" side;det er her, Facebook kataloger alle de nyligt uploadede billeder af dine venner.Du vil være i stand til at se fotos og album uploadet af dine venner, såvel som mærkede billeder af dine venner, at andre Facebook-brugere har uploadet til deres profiler.Du vil være i stand til at skelne disse nyligt mærkede billeder, fordi de i

    kke vil omfatte en albumtitel - bare navnet på den mærkede ven og et billede af, hvad der ligner en lille gave tag.Du kan kun søge efter taggede billeder af dine Facebook-venner - personer med hvem du har anerkendt en gensidig sammenhæng - på denne måde.

News Feed

  • nylig tagged billeder af dine Facebook-venner vil også vises på din Facebook-hjemmeside, nu kaldet "News Feed."Dette foder - der udgiver oplysninger som en vens statusopdatering, profilændringer eller uploadede billeder - bebuder også, når en Facebook-bruger har mærket et af din vens i et billede.Hvis du ser et kodet billede af din ven offentliggjort i dine nyheder, klik på det for et større billede.

Gennem vens profil

  • Hvis du ønsker at se på alle de taggede billeder af en bestemt ven - snarere end nogen nyligt mærkede billeder - starte med at søge efter den enkelte.Indtast vennens navn i tekstfeltet øverst i hjemmesiden.Når du ankommer til vens profil, skal du klikke på linket "Billeder" under hendes profil billede på den venstre side af hjemmesiden.Denne side bryder din vens billeder ned i to kategorier.Den første kategori omfatter billeder og videoer uploadet af din ven til hjemmesiden.Den anden kategori - som er opført under det første - omfatter mærkede billeder og videoer af din ven, at en anden Facebook-bruger uploadet.Denne sekundære afsnit vil liste alle de taggede billeder af denne ven;at se et større billede, klik på miniaturen.

Undtagelser

  • Facebook giver brugerne mulighed for at vælge privatliv for hver af deres fotos.Ikke alene kan du holde visse Facebook-brugere - herunder visse venner - fra at se dine uploadede billeder, kan du også begrænse enkeltpersoner og grupper fra at se mærkede billeder af dig.Dette gøres ved at ændre indstillingerne inde i afsnittet "Privacy" under "Konto" -fanen øverst til højre på din Facebook hjemmeside;forskellige muligheder omfatter tillader kun venner eller "venners venner" for at være i stand til at se og søge efter disse mærkede fotos.Hvis du ikke vælger at dele disse mærkede billeder med visse personer, vil billederne ikke blive vist i dine venners News Feed, for nylig tilføjet foto sektion eller tilsluttet din profil.

Ressourcer

  • Facebook
672
0
1
Facebook