Sådan holder Group Aktivitet Privat i Facebook

Facebook har indstillinger til at holde gruppeaktivitet private. Justin Sullivan / Getty Images Nyheder / Getty Images

Den tagline siger det hele: "Facebook hjælper dig med at oprette forbindelse og dele med de mennesker i dit liv."Faktisk har Facebook bragt folk sammen i modsætning til alle andre sociale networking site gennem personlig deling og gruppe aktivitet.Med millioner af brugere udstationering fotos, video og private oplysninger, privatlivets fred er et vigtigt anliggende.Hvis du hører til en Facebook-gruppe, og du ønsker at holde dine indlæg fortrolige eller din gruppes aktivitet private, Facebook har indstillinger for at holde din online aktivitet lukket for brugere, som ikke har adgang til din gruppe.

Skift eksisterende gruppe indstillinger

  1. Log ind på din konto på Facebook som administrator af gruppen.Kun administrator der oprettet gruppen kan ændre personlige indstillinger.

  2. Gå til din gruppes "Home" -siden.Klik på "Rediger gruppe" knappen på højre side af hjemmesiden.

  3. Vælg den gruppe navn fra pull-down menu

    en.Klik på "Privacy" pull-down menuen.Klik på "Lukket" for at oprette en gruppe, for hvilken alle kan se gruppens medlemmer og gruppens navn, men er ude af stand til at se medlemmernes indlæg.Klik på "Secret" for at forhindre nogen uden for gruppen fra at se medlemmerne eller gruppens navn.

  4. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Medlemskab Godkendelse", hvis du ønsker, at gruppens administrator til at godkende ansøgninger om slutte sig til gruppen.Dette vil give yderligere beskyttelse af personlige oplysninger ved at forhindre uindbudte folk fra at deltage i gruppen.

  5. Gem ændringer.

privatisere en ny gruppe

  1. Log ind på Facebook med din almindelige brugers Facebook-konto.Klik på "Home" side fane.

  2. Klik på "Opret gruppe" i venstre side af siden.Giv din gruppe et navn i tekstfeltet.Tilføj dine medlemmernes navne i "Medlemmer" kassen.

  3. Klik på "Privacy" pull-down menuen.Klik på "Lukket" for at oprette en gruppe, for hvilken alle kan se gruppens medlemmer og gruppens navn, men er ikke-medlemmer er ude af stand til at se medlemmernes indlæg.Klik på "Secret" for at forhindre nogen uden for gruppen fra at se medlemmerne eller gruppens navn.

Tips & amp;Advarsler

  • medlemmer af din gruppe vil modtage en meddelelse, når din gruppes indstillinger for personlige oplysninger er ændret.
897
0
1
Facebook