Nicaraguanske Immigration Krav

Nicaraguanske Immigration Krav ValueClips Clip Art Royaltyfrie Photograph

Tro det eller ej, tusindvis af udenlandske beboere ændre deres bopæl til Nicaragua hvert år.Disse mennesker kommer fra hele verden.Det kan ofte blive et bureaukratisk mareridt, men det er værd at gå gennem indvandring proces i det lange løb.Forsøg ikke at komme igennem ved at udvide din turistvisum, fordi medmindre du oprette opholdstilladelse vil du ikke være i stand til at åbne en bankkonto eller slå om tjenesteydelser på dit hjem, såsom el og telefon.Det er vigtigt, at du gør din bopæl embedsmand.

Udvidelse af ophold

  • Hvis dine planer er at have et forlænget ophold i Nicaragua, så bliver du nødt til at søge om permanent opholdstilladelse.Du skal gøre dette, hvis du planlægger at bo længere end 90 dage.Gå til Immigration Office og anmode om forlængelse af opholdet form.På dette tidspunkt vil du også bruge dit pas, nicaraguanske entry / exit stempel, plus de gebyrer, som er $ 12 for en måned og $ 40 for tre måneder (fra

    2009).

Residency Kategorisering

  • Du skal have en nicaraguanske entry / exit stempel, der skal gives til nicaraguanske Indvandring.Hvis du ikke har dette, så kan du få en fra Immigration Office.Residency i Nicaragua falder ind under en af ​​to klassifikationer, midlertidige og permanente;dog under hver af disse er mange underkategorier.Uanset hvilken du ansøger om det er bedst at have alt i orden, når du ankommer til Immigration Office.Ud over den forlængelse af opholdet form dit pas og nicaraguanske entry / exit stempel du får brug for kopier af hele dit pas, 2 pasfotos, kriminel baggrund certificering, fødselsattest, sundhedsattest og gebyrer, som kan svinge.

Autentiske dokumenter

  • Det er meget vigtigt, at du er specifik, når samle dine dokumenter, da der ikke er nogen udskiftninger eller undtagelser lavet.Når beboerne kommer til Nicaragua fra USA, vil regeringen ønsker, at alle former bekræftet.Godkendelse bekræfter legitimiteten af ​​signaturen, der er på de dokumenter snarere end selve dokumentet.I sjældne tilfælde den nicaraguanske regering vil tage dokumenter, der er notarized på den amerikanske ambassade.

underkategorier

  • Hvis du ansøger om permanent opholdstilladelse, så skal du falde i en af ​​følgende underkategorier: bosiddende med familien i Nicaragua, bosat, der er pensioneret, bosiddende, der er leasing ejendom, en investor eller enindvandrer bosat.For dem, der søger midlertidig opholdstilladelse ville de nødt til at falde i en af ​​følgende kategorier: arbejde baserede beboere, journalister, studerende, religiøs bopæl eller beboere med familien allerede bor i Nicaragua for at kvalificere sig til denne status.

Børn

  • nicaraguanske Indvandring er meget strenge om dem, der bliver længere, end de formodes at uden den rette tilladelse.Fra 2009 bøden er lidt over en dollar om dagen.Gebyrerne skal alle betales fuldt forud for forlader landet.Med hensyn til børn, børn, der ikke er nicaraguanske borgere behøver ikke at opfylde de ind- og udrejse regler.Børn, der er amerikanske statsborgere kan rejse til og fra Nicaragua, uden en forælder, der ledsager dem.

461
0
1
Rejser Regulations