Sådan får en mexicansk arbejde visum

Opnåelsen af ​​et arbejde visum til at arbejde i Mexico, ligesom jeg mange lande, kan være en lang og besværlig proces.Hvis du ønsker eller har brug for at ansøge om en mexicansk arbejde visum, bliver du nødt til at følge flere trin, men du skal også huske, at ikke alle, der arbejder i Mexico har brug for et arbejde visum.De sendes til landet midlertidigt af et par uger eller måneder skal kunne klare sig med en besøgende visum.Work visa udstedes til dem, der har brug for at arbejde og bo i Mexico i en længere tid.

hvad du har brug

  • Passport
  • Arbejdsgiver information og dokumentation, herunder dokumentation for, at de er registrereti Mexico og betaler skat
  • Bevis for videregående uddannelser
  • Genoptag
  • Bevis for beskæftigelse
  • Fødselsattest
  • Ægteskab certifikat

Instruktioner

  1. en anmodning, og ansøgningsskema til en FM-3 tillader, for en ikke-mexicansk at være ansat på den mexicanske sted i et selskab, skal indsendes af arbejdsgive

    ren.Anmodningen skal indsendes til det nationale Immigration Institut.Alle relevante formularer vedrørende arbejdsgiveren skal indsendes sammen med ansøgningen.Disse omfatter bevis for, at virksomheden er registreret i Mexico og at alle skatter er aktuelle.Den corporate kontor, uanset om i Mexico eller uden for landet, skal sende i et brev skrevet på spansk, der hedder den holdning, der skal besættes, jobbeskrivelse og placeringen af ​​beskæftigelsen.Medarbejderen skal fremlægge dokumentation for beskæftigelse, kontoudtog, der beviser lønningslisten poster, dokumenter for videregående uddannelse såsom udskrifter, CV, fødselsattest og vielsesattest.

  2. Efter første godkendelse kommer fra National Immigration Institute, skal medarbejderen gå til den mexicanske konsulat med alle andre papirarbejde for eventuelle familiemedlemmer, som vil blive bosiddende med dig i landet.Medarbejderen skal medbringe til konsulatet pas for alle familiemedlemmer, der er bosiddende i Mexico, pasfotos, brev indgået om, at ansøgningen arbejde visum blev godkendt, en ansøgning om en indgang visum til Mexico hvis det ikke allerede er opnået, og alle relevante gebyrer.

  3. Når flyttes, underrette den nationale Immigration Institute, at alle familiens medlemmer er bosiddende i Mexico og få dem liste alle på det nationale register for tilflyttere.Du har 30 dage efter flytning at få dette gjort.

Tips & amp;Advarsler

  • Den oprindelige ansøgning kan tage op til 90 dage til godkendelse.Når du er godkendt og sendt til konsulatet, kan tilladelsen tage op til en uge, der skal behandles.FM-3 arbejdstilladelser kan forlænges årligt op til 5 år.Hvis du har brug for at blive i landet længere, skal du søge om en FM-2 arbejde visum, som er permanent.

Ressourcer

  • arbejdstilladelse til Mexico
  • Forretning Indvandring Resumé
680
0
0
Rejser Papirarbejde