Sådan behandle en nederlandsk Visa

Besøg Nederlandene med Schengen- visum . photos.com

et Schengen-visum udstedt af en udpeget ambassade eller konsulat giver dig mulighed for at rejse frit inden for landene i Schengen-området, herunder Holland.Med et Schengen-visum, kan du bo op til et maksimum på 90 dage i et af 27 europæiske lande inden for en 6 måneders periode leverer du opfylder betingelserne herfor.Den passende visum til dit ophold kan fås ved at anvende på Nederlandenes ambassade eller konsulat i dit område.

Instruktioner

  1. Find den nederlandske ambassade eller konsulat nærmest dig at bestemme kontoret, hvor du bliver nødt til at behandle din ansøgning om visum (se link i indtægter).Dine afsluttet visumansøgning og rejsedokumenter skal indsendes her personligt.

  2. Gennemfør et visum ansøgningsskema.Den kan downloades og udskrives, men skal underskrives foran visum officer (se link i indtægter).

  3. tilbyder følgende former for identifikation: Et gyldigt pas med en blank side for Nederlandene visum, og en 2-for-2 tommer pasfoto ikke m

    ere end 3 måneder gammel.Det kan være i farve eller sort-hvid og skal være en frontal portræt af ansigtet uden briller eller hovedbeklædning, taget mod en lys baggrund.Du skal også give en alien registreringskort (en "green card"), fremme parole dokument eller et gyldigt I-94 afgang rekord.Studerende er forpligtet til at indsende en original valideret I-20, DS-2019 eller IAP-66.

  4. Præsenter en bekræftet rejseplan eller flyselskab reservation med din ansøgning.Du vil senere blive bedt om at vise et flyselskab billet, når dit visum er godkendt.

  5. fremlægge dokumentation for tilstrækkelige midler i form af tre seneste kontoudtog eller underskrevet rejsechecks.Du vil også blive bedt om tre seneste løn stumper eller en original ansættelsesbrev.Selvangivelse former og business licenser accepteres også, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.

  6. Vis bevis oprettelse af formålet med din rejse.Indsend en hotelreservation komplet med en bekræftelse nummer, hvis formålet er turisme.En kopi af dine slægtninge eller venner 'hollandsk pas eller hollandske opholdskort er nødvendigt, hvis du opholder med venner og familie.For erhvervslivet, præsenterer et brev fra din arbejdsgiver med angivelse af din position i virksomheden og formålet med din forretningsrejse til Holland.

  7. Indsend din komplette visumansøgning, nødvendige dokumenter og form for betaling til din lokale hollandske ambassade eller konsulat.Visa gebyrer varierer afhængigt af den type, varighed af besøg og valutakurs mellem euroen og dit lands valuta (se link i indtægter).Betalinger kan ikke refunderes og skal betales i kontanter eller penge kun ordrer.Afhente din godkendte visum inden for 2 uger eller vælge at modtage den med posten mod et ekstra porto gebyr.

Ressourcer

  • hollandske ambassader og konsulater i udlandet
  • Visa Ansøgningsskema
  • Beregn Holland Visa Gebyrer
948
0
1
Turistvisum