Kan du slette eller Komprimer gamle filer i Diskoprydning ?

Diskoprydning er en Windows-operativsystem hjælpeprogram, der giver dig mulighed for at fjerne og / eller komprimere filer, der ikke længere behov for, eller som anvendes på computeren.Diskoprydning bør være en del af regelmæssig vedligeholdelse på en computer.

Downloaded Program Files

  • Dette er en af ​​mange muligheder i Diskoprydning Utility, som du kan tjekke at have slettet.Kontrol dette vil fjerne alle ActiveX-objekter og Java-applets, der downloades, når du besøger hjemmesider.Dette påvirker kun disse typer af filer, ikke egentlige program filer, der kører på dit system.

midlertidige internetfiler

  • Dette er en af ​​mange muligheder i Diskoprydning Utility, som du kan tjekke at have slettet.Når du tjekker dette, vil det fjerne alle midlertidige internetfiler fra systemet.Dette omfatter, men er ikke begrænset til, slette alle midlertidige cachede versioner af hjemmesider, der er gemt på din maskine.Dette sletter ikke cookies eller personlige indstillinger.

papirkurven

  • Dette er en af ​​mange muligheder i Diskoprydning Utility, som du kan tjekke at have slettet.Det vil slette noget, der er tilbage i papirkurven.Mange mennesker begår den fejl at tro, at når de sætter en fil i papirkurven, er det gået.Sandheden er, indtil du tømmer papirkurven eller slette filer via Diskoprydning, vil de forblive der og tage plads på din computer.

Opsætning Logfiler

  • Dette er en af ​​mange muligheder i Diskoprydning Utility, som du kan tjekke at have slettet.Disse filer, der er skrevet, da XP blev installeret på systemet og giver en log over alle de trin og processer udført, da XP blev installeret.Det er sikkert at slette dem.

Backup og Offlinefiler

  • Det er to af mange indstillinger i Diskoprydning Utility, som du kan tjekke for at have slettet.De blev slået sammen, da de er af samme art.Kontrol af Backup filer vil fjerne backup af dit system, du har gemt ved opgradering fra XP.Det er sikkert at kontrollere og slette denne, hvis du ikke planlægger at vende tilbage til dit tidligere operativsystem.Kontrol af Offline Files boks vil slette alle websider, der er gemt på dit system, som du har valgt at være i stand til at få adgang til når du er offline.

Komprimer gamle filer

  • Denne mulighed, som er den eneste mulighed, der sletter ikke filer, komprimerer filer på det operativsystem, der ikke er adgang til efter en vis periode.De filer bliver ikke slettet, men blot komprimeres til en mindre størrelse, da de ikke bliver brugt og kan tilgås af operativsystemet, hvis de er nødvendige igen.

Ressourcer

  • Microsoft support: Beskrivelse af Diskoprydning Utility
833
0
0
Datakomprimering