5 Tilpasninger til Panda

Kæmpen panda tilbringer det meste af sin dag søger efter og spise bambus.Kæmpen panda bruger resten af ​​sin tid til at hvile.Fordi gigantiske panda bjørne ikke dvale ligesom andre bjørne, den gigantiske panda

genetiske tilpasninger er meget vigtige for dens overlevelse.Kæmpen panda genetiske tilpasninger tillader gigantiske panda til nemt fouragere for, forbruge og fordøje bambus, da den gigantiske panda skal søge efter føde på et året rundt.

Kæmpepandaer kan virke nuttede , men de er stadig medlemmer af familien bear .
(Tom Brakefield / Stockbyte / Getty Images)
The Giant Panda 's "Sjette Toe"

Selvom den gigantiske panda har de fem tæer, man ville forvente at finde på en bjørn pote, kæmpepandaer harudviklet en "sjette tå", som hjælper den gigantiske panda bedre forstå bambus, når de spiser."Sjette tå" stammer fra den gigantiske panda håndled knogle, hvilket giver den gigantiske panda den ekstra styrke er nødvendig for at rive skuddene og blade fra bambus stilke.Denne ekstra tå er afgørende for den gigantiske panda overlevelse, som 99 procent af den gigantiske panda kost består af bambusskud og blade.

Kæmpepandaer brug bambus for at overleve i fangenskab og i naturen .
Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
The Giant Panda hoved og kæbemusklerne

Da bambus planten er sådan en holdbar og elastisk plante, den gigantiske panda måtte udvikle stærke kæbemusklerne tilkunne spise bambus.Som et resultat, giant pandabjørne også udviklet et forstørret kraniehulen der kan komfortabelt hus de stærke kæbemusklerne er nødvendige for at tygge gennem bambus.Disse tilpasninger tillader den gigantiske panda bjørn til komfortabelt tygge i længere tid, så den gigantiske panda kan spise så meget bambus som nødvendigt for at opretholde en ordentlig ernæring.

Bambus fibre er nogle af de hårdeste plantefibre i verden .
Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
The Giant Panda tænder

Sammen med stærke kæbe muskler, den gigantiske panda har brug de rigtige tænder til at være i stand til at tygge gennem bambus plante.Gennem århundreder, den gigantiske panda bjørnen udviklede kindtænder, der var glattere og større end en normal bjørn s kindtænder.Da kæmpen panda kost består hovedsageligt af bambus, i modsætning til andre bjørne, kæmpen panda sjældent bruger sine hjørnetænder, da den gigantiske panda meget sjældent behov for at dræbe og rive gennem kødet af andre dyr.

Kæmpepandaer generelt bruge deres kindtænder at male bambus ned til spiselige dele .
Tom Brakefield / Stockbyte / Getty Images
The Giant Panda fordøjelsessystem

Kæmpen panda fordøjelsessystem skal være stærk nok til at håndtere forbruget af bambus.Foring af den gigantiske panda øsofagus er forstærket, så bambus fibre, ikke kan bryde igennem på sin vej ned til maven.Maven har også en hårdere foring, samt stærkere muskler, for at hjælpe med fordøjelsen af ​​den hårde bambus.

Bambus indhold højt cellulose tvinger bambus gennem den gigantiske panda fordøjelsessystem ret hurtigt;de forkortede tarme de kæmpepandaer udviklet tillader denne passage til at være hurtig.Tyktarmen har også ændret for at imødekomme den gigantiske panda eksklusive bambus kost.Da kæmpepandaer ikke normalt drikker vand mere end en gang om dagen, de ikke passere spilder så ofte som andre skabninger.Den større kolon tillader den gigantiske panda at forbruge sin enorme bambus kost ved at hjælpe den gigantiske panda styre sit affald i længere tid, og dermed begrænse mængden af ​​gange en kæmpe panda skal stoppe for toiletbesøg pauser.

Kæmpepandaer er altid regelmæssig i deres kost .
Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
The Giant Panda ben

Da kæmpepandaer tilbringer en stor del af deres liv fouragere for bambus, har deres ben styrket over tid til at håndtere bjørnen vægt.En kæmpe panda kan forbruge overalt fra 20 til 40 pounds af bambus på en enkelt dag.Kæmpepandaer gennemsnit med en vægt på omkring 250 pounds for mænd og op til 220 pounds for kvinder på grund af alt dette bambus forbrug.Kæmpen panda ben skal være i stand til at bære denne vægt over lange afstande og op høje træer til et gennemsnit på 10 til 16 timer hver dag, for at gøre det muligt for Panda Bear for at opretholde den rette ernæring niveauer, der er nødvendige for at overleve.

Kæmpepandaer skal være stærk nok til at håndtere deres egen vægt .
Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
59
0
6
Andre Eksotiske Kæledyr