Hvad er Castor Oil godt for?

Ricinusolie er blevet anvendt på mange forskellige måder i tusinder af år.Ricinusolie er dybest set kendt for at hjælpe folk søge trøst i at reducere forstoppelse.Men ricinusolie har mange andre anvendelser, såsom at holde en gift i resten tilovers af denne bønne-producerende anlæg, der kan anvendes som en kraftig kemisk våben.Ricinusolie bruges som en hudlotion, som hårbalsam og til medicinske formål, og så meget mere.

Baggrund

  • Ricinusolie kommer fra bønne af ricinusolie plante, der er hjemmehørende i Afrika.Dag er dog den ricinusolie plante dyrket over hele verden til at gøre brug af sine smørende egenskaber.Frøene af kristpalme også er kendt som Ricinus, og frøene kaldes ofte ricinusfrø.Olien er meget alsidig og bruges ikke kun til at hjælpe folk med forstoppelse, men også i produktionen af ​​plast, sæber, tekstiler, trykfarver, kosmetik og farvestoffer.

Relief

  • Vores bedstemødre vidste en ting eller to om hvordan man behandler vore lidelser.Mange bedstemødre og mødre tilbage i 1940'er

    ne og 1950'erne holdt amerikansk olie i medicinskabet til at behandle lejlighedsvis forstoppelse.Videnskab bakker op vores intelligente mødre og bedstemødre;ifølge Mayo Clinic i Minnesota, er ricinusolie virke som et smøremiddel afføringsmiddel.Ricinusolie, ser det ud til, fremmer afføring ved at overtrække tarmen og fæces masse med en vandtæt film.Denne holder fugt i afføringen og hjælper afføringen at forblive blød, og dermed gøre det lettere at passere.

Andre anvendelser

  • Ifølge Readers Digest.com, har mange andre anvendelser udover at fungere som et kolon rensnings ricinusolie.
    Readers Digest siger, at amerikansk olie kan blødgøre vores negle og neglebånd, eller anvendes til at give en afslappende massage.Ricinusolie lindrer vores trætte øjne og smører køkken saks.

Moles

  • Ifølge Readers Digest, får ricinusolie slippe af de irriterende muldvarpe, der graver huller i græsplænen og blomsterbede.Ricinusolie ikke dræbe modermærker, men;det får dem til at flytte ud af byen og tage ophold andetsteds.Bare blande en halv kop ricinusolie med to liter vand.Hæld derefter vandet ned molen huller, indtil de er gennemblødt.

Conditioner

  • Pga Ricinusolie er smørende egenskaber, det kan udglatte og blødgøre huden.
    Det kan også, ifølge Readers Digest, betinge håret til en sund, smuk glans.Bland to teskefulde ricinusolie med en teskefuld glycerin, og derefter en æggehvide.Massage ingredienserne i håret.Vent i flere minutter, derefter skylle det ud.Håret bliver silkeblød.

Poison

  • Ricinusolie kan også have været brugt som en giftig agent i krig gange.I betragtning af at dette er en militær hemmelighed, vi ved kun, at i løbet af 1940'erne, det amerikanske militær eksperimenteret med at bruge ricin som krigsførelse middel.Centers for Disease Control og Forebyggelse har denne hemmelighedsfulde oplysninger.Ricin, som er en giftig biprodukt af ricinusfrø, findes naturligt i ricinusfrø.Ricin er lavet af ricinus og findes kun i små mængder i bønnerne.

Andre anvendelser

  • Ifølge Gabriel Cousens, MD, kan ricinusolie gøre næsten alt, herunder styrke immunforsvaret.Han siger også, at ricinusolie kan anvendes som en hud blødgørende og en hud skyllemiddel.Han siger, at denne olie kan rydde vorter væk fra kroppen, hjælpe kvinder med smerten ved fødslen, og hjælpe folk, der har eksem og psoriasis.Disse resultater er ikke blevet videnskabeligt bevist.

50
0
0
Homøopati