Sådan får du en arbejdsgruppe visum i USA

Få dit arbejde visum kan være forholdsvis let, hvis du tager det skridt for skridt . amerika billede ved Byron Moore fra Fotolia.com

få et visum er aldrig en let opgave, selv om du er berettiget.Men du kan udrette processen gnidningsløst og uden Strid med en smule tålmodighed og opmærksomhed på detaljer.Den amerikanske behandler en af ​​de højeste mængder af visumansøgninger i verden;Derfor kan enhver lille problem med din ansøgning sat processen tilbage.Hvis du har et job, og er sponsoreret af en troværdig arbejdsgiver, så alt hvad du skal gøre er at udfylde de nødvendige formularer og samle de nødvendige dokumenter for at præsentere på en ansøgning interview.

hvad du har brug

  • Godkendt I-129 formular
  • Form DS-156 eller DS-160
  • Gyldigt pas
  • Pas størrelse foto
  • $ 131,00
  • Bevis for bånd til dit hjemland
  • Form DS-157 (hvis relevant)

Instruktioner

  1. Vent, indtil du modtager din godkendte I-129 form han mail.Gå ikke i panik, hvis du ikke indsende én, din arbejdsgiver gjorde for dig.Alle midlertidige arbejde visum ansøgning processer sta

    rtet af arbejdsgiveren eller sponsorering middel.Når du har dit job sikret, kan du ikke gøre noget i det visum processen, indtil du modtager din I-129 godkendelse fra USA Citizenship and Immigration Services (USCIS).

  2. Planlæg et visum interview aftale på det amerikanske generalkonsulat eller ambassade, der har jurisdiktion over det område eller land, hvor du bor.Du kan ikke søge om et arbejdsvisum, mens du er inde i USA.Udnævnelsen skal foretages online på hjemmesiden for konsulat eller ambassade, som du søger igennem.Hvis du er usikker på hvilken ambassade eller konsulat er passende for dig, skal du besøge usembassy.gov for en komplet liste over steder i hele verden.Hver ambassaden vil liste, hvori det hedder, regioner eller endda byer er under deres jurisdiktion.Husk, at på alle ambassader og konsulater, når du laver din ansættelse vil du blive forpligtet til at indsende din godkendelse kvittering nummer på din I-129 formular.

  3. Udfyld visum ansøgningsskema.Før du ankommer til interviewet, skal du udfylde og udskrive nonimmigrant visumansøgning danne DS-156.Dette skema skal udfyldes elektronisk på hjemmesiden for det amerikanske Department of State (evisaforms.state.gov), trykt og signeret.Nogle ambassader kræver anvendelse af formular DS-160 i stedet for DS-156.Besøge hjemmesiden for netop din ambassade eller konsulat for at lære hvilken form der kræves af dig.

  4. Saml alle supplerende dokumenter.Disse omfatter et pas er gyldigt i mindst seks resterende måneder, et pas størrelse fotografi og bevis for bindende bånd i dit hjemland (bevis for, at du ikke agter at opgive for permanent opholdstilladelse i USA).Alle mænd i alderen 16 og 45, og alle borgerne i de nationer Cuba, Syrien, Sudan og Iran skal også udfylde og nuværende form DS-157, (Supplerende Nonimmigrant Visa Application), som anmoder detaljerede spørgsmål om rejseplaner.

  5. Deltag interviewet i løbet af hvilken tid vil du præsentere din ansøgning og dokumenter samt levering af en elektronisk fingeraftryk scanning.Du bliver nødt til at betale visum ekspeditionsgebyr, som var $ 131,00 i april 2010, på tidspunktet for ansøgningen.Der er ingen garanti for, at dit visum vil blive ydet under interviewet.Afhængig af din nationalitet og tilfælde kan behandlingen tage ekstra tid at gennemføre.

Ressourcer

  • amerikanske udenrigsministerium: Elektronisk Visa Application Forms
319
0
1
Immigration Law