Sådan Bring en udenlandsk Bride til USA

At bringe en udenlandsk brud til USA er en kompleks proces . frihed og flag billedet ved zampa fra Fotolia.com

Det er simpelt, men ikke let at bringe en udenlandsk brud til USA.Alle nødvendige formularer er på USA Customs and Immigration Services (USCIS) hjemmeside, sammen med instruktioner.Afhængig af din situation, kan det være nemmere eller sværere for din brud at emigrere.Heldigvis er der ingen grænse for mængden af ​​fremmede pårørende optaget til USA hvert år, så din kone er garanteret accept, så længe dokumentationen er i orden.Hvis du er i tvivl om din evne til fuldstændigt og nøjagtigt fil de nødvendige formularer, skal du kontakte en indvandring advokat til at hjælpe dig for et gebyr.

hvad du har brug

  • Form I-485
  • Form I-130
  • Form G-325A
  • Form I-864
  • Money
  • Aktuelle gyldigt pas
  • Adskillige nuværende pasfotos
  • Kopier ægteskab certifikat
  • Kopier af selvangivelser frade seneste tre år

Instruktioner

  1. Udfyld Form I-130 og vedlægge den tilsvarende Form G-325A for både dig og din kone.Sørg for

    at læse alle instruktioner og omfatter understøttende fotos og dokumentation, herunder en kopi af din vielsesattest.Du er sponsor, og din kone er den fremmede forhold.

  2. Din kone skal udfylde Form I-485, fastgørelse al tilsvarende dokumentation og fotos.Det hjælper til at knytte yderligere G-325As for jer begge.

  3. Udfyld Form I-864, fastgørelse af alle relevante selvangivelser og dokumentation.

  4. Læs USCIS retningslinjer for at afgøre, om du har brug for at udfylde yderligere former, herunder Form I-765 eller Form I-131, afhængigt af din kones situation og nuværende bopæl status.

  5. Hvis indgivelsen af ​​Form I-130 og Form I-485 sammen, ingen ekstra gebyrer gælder for formularer indgivet samtidigt.Dette omfatter gebyrer for Form I-131, Form I-765, eller andre former indgivet i den samme pakke.Medtag personlige eller checks til de relevante beløb (fra 2010, Form I-130 er $ 355 og Form I-485 er 1010 $) udstedt til "US Department of Homeland Security" og send til følgende adresse:

    USCIS

    POBoks 805.887

    Chicago, IL 60680-4120

  6. Vent USCIS at indløse dine checks.Inden cirka to uger, vil du modtage meddelelse om en biometri udnævnelse.Efter biometri, vil du gennemgå et interview, som du bør bringe alle understøttende bevis for ægteskab og forening (herunder fotos, udtalelser fælles bank, etc.).Den typiske tid fra indlevering til udstedelse af grønne kort er seks til otte måneder.

Tips & amp;Advarsler

  • Vedhæft statister i Form G-325A (for både dig og din kone) til I-130 og I-485, samt ekstra pasfotos.Disse er ikke nødvendigt, men meget værdsat og fjerne behovet for USCIS at forsinke behandlingen af ​​din ansøgning.
  • dobbelt- og triple-check alle former og krævede supplerende dokumentation, før du sender.Eventuelle fejl på din side vil resultere i afvisning af din ansøgning, at du skal re-fil al den dokumentation og betale alle gebyrer igen.

Ressourcer

  • USCIS;Forms
264
0
1
Immigration Law