Sådan indvandre til Canada lovligt

Hvis du sponsorere en i forhold til at komme til Canada som en fast bopæl , er du ansvarlig for at understøtte din slægtning økonomisk, når han ankommer . Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Hvis du er en canadisk borger eller en fast bosiddende i Canada, kan du sponsorere din ægtefælle, samlever, ægteskabelige partner, børnetilskud (herunder adoptivbarn) eller anden støtteberettiget i forhold til at blive en fast bopæl.Ansøgninger om permanent ophold under den føderale Faglært Worker klasse kan også indsendes af faglærte arbejdere og fagfolk.Ansøg via Citizenship and Immigration Canada for at genforene din familie i Canada.

hvad du har brug

  • billeder af dig og din kæreste sammen (hvis du laver den gifte rute, og har masser af dem)
  • Passport
  • fødselsattest
  • vielsesattest (hvis ægteskab rute)
  • Ethvert bevis for College grad eller universitet (hvis gør arbejdstilladelse)
  • Penge til flybillet
  • Penge sparet op til landing i Canada og opsætning af
  • Alle formularer tilgængelige på CIC hjemmeside
  • tid til at færdiggøre det alle

Instruktioner

  1. Saml alle dine dokumentation for at anvende som s

    ponsor for din ægtefælle eller partner.Ansøgeren skal give: pas, opholdsstatus i Canada, fødselsattest, forældremyndighed / adoption papirer og bevis for en edical undersøgelse.Sponsor skal levere: Canadisk statsborgerskab / bopæl kort, canadisk fødselsattest og canadiske pas.Begge parter skal fremlægge: vielsesattest, bevis for ophør af eventuelle tidligere ægteskaber (hvis relevant), bevis for common law forholdet (redegørelser fælles bank, fællesskab underskrevet lejekontrakt, etc.), fotografier af vielse.Nogle fotografier er påkrævet: to billeder af sagsøgerens og forsørgelsesberettigede børn i Canada.Sponsor skal vedlægge bevis for indkomst.

  2. Saml dokumentation, der kræves til at anvende som faglært, herunder job historie siden 18 år, perioder med arbejdsløshed, studier, ferier eller tid som en husmor.Du bliver også nødt til at indsende dine rejsedokumenter og bevis for sprogkundskaber.Din arbejdsgiver skal indsende et brev om, at du vil begynde fast arbejde, når du får bosiddende status permanent.Brevet skal være på officiel selskab brevpapir med navn og adresse på virksomheden - og være underskrevet af den ansvarlige officer / vejleder.Den skal indeholde en startdato, årsløn, stillingsbetegnelse og antal timer forventes at arbejde hver uge.Du får brug for breve af reference fra alle arbejdsgivere i løbet af de sidste 10 år.Også omfatte din uddannelsesmæssige historie, bevis for eventuelle forhold status, identitet og personlige dokumenter, seks billeder af dig selv, politi clearance,

  3. Klik på "Godkend" knappen i toppen eller bunden af ​​formularen før udskrivning for at sikre, at duhar besvaret alle spørgsmål og vil undgå forsinkelser i behandlingen af ​​din ansøgning.En sidste side med stregkoder og en signatur linje vil automatisk blive oprettet.Print, underskrive og datere formularen.Printe den ud på hvidt, obligation kvalitet og ikke-glittet papir.Placer stregkoden side på toppen af ​​hver enkelt pakning.

  4. betale gebyret, og indsende formularen til forarbejdning.

Tips & amp;Advarsler

  • sørg for at have billeder af dig og din ægtefælle på mindst 4-6 måneders tid span
  • Pr 5 november 2011, at ingen nye applikationer sponsorere forældre ellerbedsteforældre vil blive accepteret til forarbejdning i op til 24 måneder.

Ressourcer

  • Ansøgning om permanent ophold i Canada - Ægtefælle eller samlever
693
0
1
Immigration Law