Sådan Forlænge en H2B Visa

Den H2B visum tillader udlændinge at arbejde i midlertidige, ikke-farm positioner for de amerikanske arbejdsgivere.De fleste H2B visumindehavere arbejde i bygge- eller gæstfrihed industrier.Selv om processen for at udvide en H2B visum svarer til processen for at opnå den oprindelige visum, en H2B visum holder ansøger om en udvidelse er ikke omfattet af den årlige loft på 66.000 arbejdere.Da arbejdsgiverne skal ansøge om H2B visum udvidelser på vegne af deres ansatte, er denne artikel skrevet ud fra et billede af en arbejdsgiver en indehaver H2B visum.

Instruktioner

  1. Bestem hvis din medarbejder er berettiget til at forlænge hendes H2B visum.Den maksimale periode med uafbrudt ophold i USA under H2B status er tre år.Udvidelser normalt gives for højst et år ad gangen.Hvis en udvidelse vil resultere i dit medarbejders ophold i USA over tre år vil H2B forlængelse ansøgning nægtes.Ikke desto mindre er din medarbejder lov til at arbejde for en amerikansk arbejdsgiver i den oprindelige H2B periode, og de

    refter skifte arbejdsgiver og fil om en forlængelse.

  2. komplet form ETA 750A og sende den til staten Workforce Agency (SWA), der tjener det område, hvor din medarbejder vil arbejde.Gør dette tidligst 120 dage og senest 45 dage før udløbet af din medarbejders aktuelle H2B visum.Du bliver nødt til at indsende visse løn- og skattemæssige dokumentation som angivet på formularen.

  3. Forsøg på at rekruttere amerikanske arbejdere til din medarbejders stilling som anvist af SWA, og rapportere resultaterne til SWA.Hvis du finder en kvalificeret amerikansk arbejdstager, vil du blive forventes at opgive H2B visum forlængelse proces.Hvis din ansøgning er i orden, vil SWA sende den til det amerikanske Department of Labor til gennemgang.

  4. Vent flere uger for den amerikanske Labor Department af arbejdskraft til at udstede dig en udenlandsk arbejdskraft Certificering på vegne af din medarbejder.

  5. Hent Form I-129 fra hjemmesiden af ​​amerikanske statsborgerskab og Udlændingeservice (USCIS).Udfyld denne formular og sende den til USCIS sammen med arkivering gebyr.

  6. Vent USCIS at sende dig en Form I-797 Godkendelse meddelelse.Hvis medarbejderen har arbejdet for en anden arbejdsgiver under hans oprindelige H2B visum, skal du vente, indtil du modtager I-797 til din medarbejder til at begynde at arbejde for dig.

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis din medarbejders H2B forlængelse ansøgning nægtes, kan han forlade USA, vente tre måneder, og ansøge om en ny H2B visum som en "returnere udenlandsk arbejdstager."Tilbagevendende udenlandske arbejdstagere er ikke omfattet af den årlige loft på 66.000.
  • Visa regler ændres ofte, og uskrevne godkendelse politik kan ændre sig endnu hurtigere end skrevne regler.Visa beskæftigelsen kan være særlig svært at få i tider med høj arbejdsløshed, fordi det bliver stadig vanskeligere at bevise, at du ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft amerikanske.

Ressourcer

  • Form ETA 750A
  • Liste over statens Workforce Agenturer
  • USCIS Form I-129
832
0
0
Immigration Law